Del
Vælg mellem 139 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bolilmark_121-29-2495
Emne nr. 121-29-2495
Naturskønt ferieområde på Rømø tæt på Vesterhavet og Vadehavet

Bolilmark ligger ca. midt på den skønne ferieø Rømø - tæt på både Nationalpark Vadehavet og Vesterhavet. Heller ikke langt fra dæmningen, der forbinder øen med fastlandet. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder, og Sort Safari tilbyder enestående naturvejledning i den vilde natur og spændende oplevelser for hele familien.

Rømø har nogle af Europas bedste, mest børnevenlige og stenfri sandstrande - her er plads til både familiehygge og strandsport. Lakolk er en af Nordeuropas bredeste sandstrande og meget velegnet til børnefamilier, da de yngste kan bade trygt i de mange indsøer. På stranden afholdes hver år mange af Rømøs tilbagevendende begivenheder, så som dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævne, regatta og havnefest.

I kan opleve Rømø fra hesteryg eller på tur med hestevogn, bl.a. med Rømø Islændercenter. Det er også en dejlig oplevelse at leje cykler, pakke madkurven og opleve Rømø på to hjul.

Naturcenter Tønnisgård er et godt udflugtsmål, hvis I gerne vil lære mere om Rømøs natur. Året rundt arrangeres aktiviteter og ture for både børn og voksne, og i den lille butik/cafe kan købes natursouvenirs og forfriskninger.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Formuerne her kom fra handelssejlads og hvalfangst.

Har I lyst til at shoppe, så kig ind forbi Butikscenter Lakolk, der både har små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer.

Rømø Lege- & Labyrintpark står klar med udfordringer til hele familien. Prøv eksempelvis en skattejagt i parkens store labyrint, eller tag et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

Lej sommerhus Bolilmark hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bolilmark, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Bolilmark er derfor det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Bolilmark til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Bolilmark her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Bolilmark, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.