Del
Vælg mellem 216 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mølby_037-0346
Emne nr. 037-0346
Hygge, feriestemning, dejlig badestrand og Nationalpark Vadehavet

Mølby ligger på sydspidsen af Rømø som en del af øens største by Havneby. Det er herfra, færgen til og fra Sylt sejler, der er liv og aktivitet på havnen, feriestemning, skønne butikker og spisesteder. Naturen omkring Havneby er rigtig dejlig med klitter, hede og Vråby Plantage, perfekt til trave-, cykel- og rideture.

Havneby ligger lige ud til Nationalpark Vadehavet, der er et af verdens vigtigste vådområder. Tjek vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager alene ud i Vadehavet. Sort Safari tilbyder naturvejledning og spændende oplevelser for hele familien, og Naturcenter Tønnisgård arrangerer bl.a. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet.

Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men Rømø har heldigvis nogle af Europas bedste og mest børnevenlige sandstrande ved Vesterhavet. Bl.a. Lakolk, der er en af Nordeuropas bredeste sandstrande. Her kan familiens yngste trygt bade i de mange indsøer, og der er rigelig plads til både strandhygge og strandsport i klitterne og på selve stranden. Rømø danner rammen om mange årligt tilbagevendende begivenheder, som f.eks. dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævner, regatta og havnefest.

Fra Havneby er der kun få km til dæmningen, der forbinder Rømø med fastlandet, og der er kun en smuttur til Skærbæk. I Kultur- og Aktivitetscenter her er der bl.a. et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland med rutsjebane og klatremuligheder samt en svømmehal. I jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark kan man i højsæsonen møde "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer, der gerne vil lære jer at skyde med bue og pil og sejle i stammebåde.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Gårdene var beboet af kaptajner fra handelsflåden og hvalfangerbådene i det 16. og 17. årh. På museet kan I lære om hvalfangstens historie og betydning for øen, I kan se et intakt hvalfangerhus og skelettet af en kaskelothval.

Lej sommerhus Mølby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Mølby, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Mølby er således det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Mølby til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Mølby her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Mølby, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.