Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kromose_037-0225
Emne nr. 037-0225
Fredeligt og naturskønt ferieområde på Rømø tæt ved Vadehavet

Kromose er et dejligt og roligt sted med klitter, lyng og en lille sandstrand lige ud til Nationalpark Vadehavet på den sydøstlige del af Rømø. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder, og et dejligt sted at gå på krabbejagt. Sort Safari tilbyder enestående naturvejledning i den vilde natur og spændende oplevelser for hele familien. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men heldigvis er der ikke langt til de dejligste badestrande ved Vesterhavet.

Rømø har nogle af Europas bedste, mest børnevenlige og stenfri sandstrande - her er plads til både familiehygge og strandsport. Lakolk er en af Nordeuropas bredeste sandstrande og meget velegnet til børnefamilier, da de yngste kan bade trygt i de mange indsøer.

Naturcenter Tønnisgård er et godt udflugtsmål, hvis I gerne vil lære mere om Rømøs natur. Året rundt arrangeres aktiviteter og ture for både børn og voksne. I kan også opleve Rømø fra hesteryg eller på tur med hestevogn, bl.a. med Rømø Islændercenter. Det er også en dejlig oplevelse at leje cykler, pakke madkurven og opleve Rømø på to hjul.

Rømø danner rammen om mange årligt tilbagevendende begivenheder, som f.eks. dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævne, regatta og havnefest.

Rømø Lege- & Labyrintpark står klar med udfordringer til hele familien. Prøv eksempelvis en skattejagt i parkens store labyrint, eller tag et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Formuerne her kom fra handelssejlads og hvalfangst.

Har I lyst til at shoppe, så kig ind forbi Butikscenter Lakolk, der både har små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer.

Lej sommerhus Kromose hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Kromose, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Kromose er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Kromose til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Kromose her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Kromose, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.