Del
Vælg mellem 290 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Havneby_121-29-2236
Emne nr. 121-29-2236
Maritim ferieby med havnestemning, familiehygge ud til Vadehavet

På sydspidsen af Rømø ligger øens største by Havneby. Det er herfra, færgen til og fra Sylt sejler, og på havnen er der liv og aktivitet, ligesom byen har ægte feriestemning med skønne butikker og spisesteder. Naturen omkring Havneby er rigtig dejlig med klitter og hede og Vråby Plantage, så er er masser af gode muligheder for at tage på trave- eller cykelture.

Rømø Lege- & Labyrintpark i Havneby er stedet, hvor hele familien kan tage på skattejagt i parkens store labyrint, eller udfordre hinanden i et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

Havneby ligger lige ud til Nationalpark Vadehavet, der er et af verdens vigtigste vådområder, og et dejligt sted at gå på krabbejagt. Husk at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager alene ud i Vadehavet. Sort Safari tilbyder naturvejledning og spændende oplevelser for hele familien, og Naturcenter Tønnisgård arrangerer bl.a. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet.

Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men Rømø har heldigvis nogle af Europas bedste og mest børnevenlige sandstrande ved Vesterhavet. Bl.a. Lakolk, der er en af Nordeuropas bredeste sandstrande. Her kan familiens yngste trygt bade i de mange indsøer, og der er rigelig plads til både strandhygge og strandsport.

Rømø danner rammen om mange årligt tilbagevendende begivenheder, som f.eks. dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævner, regatta og havnefest.

Fra Havneby er der kun få km til dæmningen, der forbinder Rømø med fastlandet, og der er kun en smuttur til Skærbæk. I Kultur- og Aktivitetscenter her er der bl.a. et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland med rutsjebane og klatremuligheder samt en svømmehal. Besøg også jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark, hvor man i højsæsonen møder "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken, der gerne lærer jer at skyde med bue og pil og at sejle i stammebåde.

Lej sommerhus Havneby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Havneby, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Havneby er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Havneby til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Havneby her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Havneby, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.