Del
Vælg mellem 83 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Toftum_130-R10698
Emne nr. 130-R10698
Vadehav, hvalfangermuseum, fuglereservat og dejlige sandstrande

Toftum er et smukt naturområde med hede, fyrretræer og bakker på den nordlige del af Rømø. Landskabet er fyldt med cykel- og vandrestier, der bl.a. fører til fuglereservatet ved Juvre. Høstbjerg er øens højeste punkt, og herfra får man den allersmukkeste udsigt over fuglereservatet.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Gårdene var beboet af kaptajner fra handelsflåden og hvalfangerbådene i det 16. og 17. årh. På museet kan I lære om hvalfangstens historie og betydning for øen, I kan se et intakt hvalfangerhus og skelettet af en kaskelothval.

Toftum ligger ikke langt fra Nationalpark Vadehavet, der er et af verdens vigtigste vådområder, og et dejligt sted at gå på krabbejagt. Tager I selv på tur ud i Vadehavet, skal I huske at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager afsted. Sort Safari laver naturvejledning i den vilde natur og spændende oplevelser for hele familien, og Naturcenter Tønnisgård arrangerer bl.a. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet.

Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men heldigvis er der ikke langt til de dejligste badestrande ved Vesterhavet. Rømø har nogle af Europas bedste og mest børnevenlige sandstrande, bl.a. Lakolk, der er en af Nordeuropas bredeste sandstrande. Her kan familiens yngste trygt bade i de mange indsøer, og der er rigelig plads til både strandhygge og strandsport.

I kan også opleve Rømø fra hesteryg eller på tur med hestevogn, bl.a. med Rømø Islændercenter. Det er også en dejlig oplevelse at leje cykler, pakke madkurven og opleve Rømø på to hjul.

Rømø danner rammen om mange årligt tilbagevendende begivenheder, som f.eks. dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævner, regatta og havnefest.

Rømø Lege- & Labyrintpark står klar med udfordringer til hele familien. Prøv eksempelvis en skattejagt i parkens store labyrint, eller tag et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

Lej sommerhus Toftum hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Toftum, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Toftum er således det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Toftum til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Toftum hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Toftum, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.