Del
Vælg mellem 65 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vesterhede_037-0209
Emne nr. 037-0209
Fredeligt naturområde tæt på Vadehavet, byliv og badestrand

Vesterhede ligger tæt på Vråby Plantage på Rømø. Det fredelige og naturskønne område er et oplagt valg til en afslappende og hyggelig familieferie. I de tidlige morgentimer kan man være heldig at se harer, rådyr og fasaner helt tæt på, og der er masser af dejlige oplevelser på cykel- og vandreture - eller fra hesteryg.

Der er heller ikke langt til Nationalpark Vadehavet, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder, og Sort Safari er leveringsdygtig i kvalitets naturvejledning i nationalparkens vilde natur. Naturcenter Tønnisgård arrangerer også spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne. I kan f.eks. tage med på rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. Tager I selv på opdagelse i Vadehavet, er det vigtigt, at I husker at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt - inden I tager afsted. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men ved tidevande er det sjovt at gå på krabbejagt i vandkanten.

Bade kan man derimod fra den kilometerlang og børnevenlige sandstrand ved Lakolk, der er en af Nordeuropas bredeste, og her er der masser af plads til både at sætte drager op, gå lange ture i vandkanten, cykle, surfe - eller bare slappe af og lege i sandet. De mange indsøer er gode steder at lade de yngste soppe og bade. Stranden er omkranset af klitter, hvor det er nemt at finde en uforstyrret gryde. Ta’ også til stranden først på aftenen og oplev den smukke solnedgang.

Tæt på Vesterhede ligger Havneby, der er øens største by med maritim atmosfære på havnen. Her er der rigtig feriestemning med butikker, restauranter og liv på havnen. Herfra går færgen til Sylt, og dæmningen, der forbinder Rømø med fastlandet, ligger få km herfra.

Lej sommerhus Vesterhede hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Vesterhede, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vesterhede er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Vesterhede til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vesterhede her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Vesterhede, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.