Del
Vælg mellem 154 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lakolk_037-0107
Emne nr. 037-0107
Nyd ferien på Rømø ved en af Nordeuropas bredeste sandstrande

På vestsiden af den dejlige ferieø Rømø ligger Lakolk, der er en af Nordeuropas bredeste sandstrande. Her er der masser af plads både til familiehygge, hvor familiens yngste sopper og bader i de mange indsøer, strandsejlads, kitebuggy, windsurfing og de tilbagevendende begivenheder som dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævner, regatta og havnefest. Butikscentret i Lakolk har hyggelige caféer og butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer.

Kan I li’ at cykle, er det en skøn måde at opleve Rømø på. Her er masser af cykelstier, store flade strækninger, meget lidt trafik og naturskønne oplevelser. Ta' madkurven og badetøj med, og har I ikke selv cykler med på ferie, kan de lejes flere steder på øen.

Rømø er forbundet med fastlandet med Rømø-dæmningen. Vadehavet omkring Rømø er fredet og en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder, og Sort Safari formidler naturvejledning i nationalparkens vilde natur. Naturcenter Tønnisgård arrangerer spændende ture og aktiviteter for hele familien lige fra rejefangst på stranden til østersture i Vadehavet. Tager I selv på tur ud i Vadehavet, skal I huske at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt, inden I tager afsted.

Rømø Lege- & Labyrintpark i Havneby er stedet, hvor hele familien kan tage på skattejagt i parkens store labyrint, eller udfordre hinanden i et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

Der er ikke langt til Skærbæk på fastlandet, hvor I i Kultur- og Aktivitetscenter kan hygge jer med et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland med rutsjebane og klatremuligheder samt en svømmehal. I kan også besøge jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark, der i højsæsonen er beboet af "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer, som gerne lærer jer at skyde med bue og pil og at sejle i stammebåde.

Lej sommerhus Lakolk her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Lakolk, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Lakolk er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Lakolk til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Lakolk her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte have nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Lakolk, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.