Del
Vælg mellem 143 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Agger_160-A6348
Emne nr. 160-A6348
Skønne fredfyldte feriedage ved hav og fjord i Nationalpark Thy

Agger er et dejlig roligt område i den sydlige ende af Nationalpark Thy. Her er både hav, sø, fjord og skov og derfor et utal af muligheder for oplevelser og en aktiv ferie.

Naturen ved Agger indbyder til trave- og cykelture. Oplev det meget rige fugleliv med bl.a. en koloni af hættemåger, stormmåger og havterner. Efter et par dage med storm er der gode muligheder for at finde rav på stranden i Agger.

Sommeren igennem kan man stå til søs på skønne gamle sejlskibe og motorbåde på Limfjorden. Skonnerten Saga tager jer med på sælsafari, hvor I kommer tæt på de smukke dyr, og I kan tage på fjordfiskeri med mini-trawl. Leg sørøvere for en dag på det gammelt ”piratskib” eller ta' selv styringen på kano- og kajaksejlads.

Thisted og Lemvig er begge hyggelige byer, der ligger inden for en times kørsel fra Agger. Her finder I charmerende gamle gader og et godt handelsliv med fine butikker og spisesteder. Gågaden i Lemvig ligger helt ned til havnen, hvor der også er en god legeplads og det spændende museum for religiøs kunst.

Thyborøn er et oplagt mål for en familieudflugt. I Jyllands-Akvariet kan I se og røre mange af de fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden, og I kan tage med traktorbussen på sælsafari. Kystcentret gør jer meget klogere på havets kræfter og inviterer jer indenfor i krybdyr zoo, Skildpaddespionens bunker og på sansetur på kystlegepladsen.

Lej sommerhus Agger her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Agger, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Agger er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Agger til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Agger her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Agger, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.