Del
Oplev Danmarks største vildmark og havets spændende muligheder

Thy udgør det nordvestlige hjørne af Jylland omgivet af Vesterhavet, Skagerrak og Limfjorden, så her er masser af vand og perfekte forhold til fisketure, vandsport og badeferie. Er heldet ikke med jer på fisketuren, kan I købe friskfangede fisk på fiskeauktionen i Hanstholm og i de mange fiskeforretninger i området.

Nationalpark Thy, eller Danmarks største vildmark, som området også kaldes, byder på naturoplevelser i en helt særlig klasse. De lokale turistbureauer hjælper gerne med kort, råd og vejledning, så I får de skønneste oplevelser på jeres ferie i Thy. Et af de steder, I bare må opleve, er Danmarks eneste fuglefjeld, den 47 m høje limstensklint Bulbjerg.

Selv om den fantastiske natur i Thy er den mest iøjnefaldende attraktion, har Thy også nogle enestående kulturelle seværdigheder. På jeres turen rundt i landskabet støder I på gravhøje, forsvundne landsbyer, en kirkeruin samt gigantiske fæstningsværker fra krigens tid.

Cold Hawaii i Klitmøller og Vorupør er berømte og meget populære destinationer for windsurfere, og så snart her er vind, er der masser af farvestrålende liv og aktivitet på havet. Benyt jer også af vinden til at sætte drager op. Trods områdets popularitet, er her virkelig smukt og fredfyldt.

Når man bader i Vesterhavet, er det vigtigt at være opmærksom på strøm, bølger og hestehuller. Har I børn med, er havbadet ved Nørre Vorupør lige sagen. Vigsø er en anden dejlig badestrand med sandbund og dejligt klart vand.

Jyllands-Akvariet i Thyborøn er et oplagt mål for en familieudflugt. Her kan I se og røre mange af de fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden, og I kan tage med traktorbussen på sælsafari.

Lej sommerhus Thy hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Thy, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Thy er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Thy til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Thy hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Thy, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.