Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bulbjerg_121-16-2506
Emne nr. 121-16-2506
Oplev det unikke fuglefjeld og områdets historiske seværdigheder

Bulbjerg er en 47 meter høj kalkstensknude. På de udsatte klippeafsatser yngler den nordatlantiske mågefugl Riden i stort antal - helt op til 500 par. Også den sjældnere Mallemuk yngler her, men i mindre omfang. Dette er blot to af de mange fuglearter, man kan se på Bulbjerg. For at bevare områdets unikke natur og udsigter er Bulbjerg fredet.

En halv times kørsel vest for Bulbjerg ligger den børnevenlige Vigsø Strand, hvor vandkvalitet og strandforhold har Blå Flag kvalifikation.

Under 2. verdenskrig var Bulbjerg lytte- og radarpost for tyskernes kanonstillinger ved Hanstholm, og så langt som 2 km syd og øst for Bulbjerg kan man stadigt finde mange spor fra besættelsestiden. Mest iøjnefaldende er de mange bunkers og maskingeværstillinger, der ligger spredt i klitterne.

Hanstholm Vildtreservat ligger i Nationalpark Thy og er Danmarks største på i alt 3725 hektar. Det vidtstrakt klithede-landskab har ynglende fugle, der ikke findes andre steder i landet. Fra de to udkigsposter i Tved Klitplantage får man et fantastisk udsyn over reservatet, og uden for yngletiden kan man færdes her til fods.

På Museumscenter Hanstholm finder I Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Den 3000 m2 store museumsbunker indeholder spændende særudstillinger, og flere af rummene står i dag, som de gjorde oprindeligt.

Thisted er en hyggelig by med charmerende gamle gader og et godt handelsliv med fine butikker og spisesteder. Thisted Lilleby er en tro kopi af Thisted bymidte anno 1950 blot i størrelsesforholdet 1:10. Husene er byggede af pensionerede håndværker, mur- og tagsten fremstillet i eget mini teglværk, og alt er opbygget autentisk ned til de mindste detaljer.

Lej sommerhus Bulbjerg hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Bulbjerg, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Bulbjerg er således det oplagte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Bulbjerg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Bulbjerg her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Bulbjerg, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.