Del
Vælg mellem 55 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Draget_089-308
Emne nr. 089-308
Blomstrende og spændende område ved Nissum Bredning og Limfjorden

Draget ligger lige der, hvor Thy og Thyholm mødes. Tangen er opstået efter istiden, og er forstærket af en række høfder. Draget har en sjælden stor forekomst af blomster og planter, så her er virkelig smukt og farverigt.

Tæt ved Hvidbjerg på Thyholm ligger den hellige kilde, hvor der selv i tørkeperioder konstant vælder store mængder klart, koldt kildevand op af jorden. Kilden eksisterede allerede, da den første jæger- og fiskerbefolkning kom til egnen efter istiden, og den har været så vandrig, at den kunne drive en hel vandmølle ved Helligkildegård.

Her er gode fiskesteder, hvor lystfiskere kan bolte sig blot med fisketegnet i hus. Bl.a. fra høfderne i Agger og i det rolige fiskevand ved Flade sø og Ørum sø. Fra Agger går Danmarks længste handicapsti helt til Lodbjerg Fyr, hvor man får den smukkeste udsigt til solnedgang over havet. Stranden her har Det Blå Flag og skønne oaser i sandet i læ mellem de mange høfder og klitter.

Doverodde Købmandsgård har en lang og spændende historie bag sig. Købmandsgården har været en driftig handelsplads helt tilbage til middelalderen og er i dag et kulturcenter med bl.a. kunstudstillinger. Her er også en høkerbutik, en besøgspark, en restaurant, og Neessund Vikingeskibslaug har eget værksted her. Hvert år kan det stolte skib Thor og den lidt mindre Limfjordsjolle ses i fjorden. Fra det 42 m. tårn får I en formidabel udsigt over Limfjorden helt til Mors. Nordvest Safari arrangerer ture med naturvejleder på Limfjorden til den nærliggende Dover Plantage med oldtidshøjene og Nationalpark Thy. Der tilbydes prøveture og introkurser i havkajak, rappelling fra tårnet, limfjordssafari og limfjordsfortælling.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har både indendørs og udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Lej sommerhus Draget hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Draget, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Draget er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Draget til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Draget hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Draget, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.