Del
Vælg mellem 84 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Krik_121-18-3123
Emne nr. 121-18-3123
Masser af vand, naturskønne omgivelser og et rigt fugleliv

Som en del af Nationalpark Thy ligger Krik i den lavvandede vig af samme navn i den vestlige del af Limfjorden, med Nissum Bredning mod syd og Agger Tange mod vest. Krik Vig Strand er en lille naturperle for både lystfiskere og surfere, og en god badestrand.

Pakhuset Krik, som engang var omdrejningspunkt for den lille statshavns im- og eksport, er i dag et galleri med kunst og antikviteter. Museet har skiftende udstillinger og åbent efter aftale.

Naturen ved Krik indbyder til trave- og cykelture, hvor I kan opleve det meget rige fugleliv med bl.a. en koloni af hættemåger, stormmåger og havterner.

Om sommeren kan man stå til søs på skønne gamle sejlskibe og motorbåde på Limfjorden. Skonnerten Saga tager jer med på sælsafari, og I kan tage på fjordfiskeri med mini-trawl. Leg sørøvere for en dag på det gammelt ”piratskib” eller nyd freden og roen på en tur i kano eller kajak.

Thisted og Lemvig er begge hyggelige byer, der ligger inden for en times kørsel fra Agger. Her finder I charmerende gamle gader og et godt handelsliv med fine butikker og spisesteder.

Thyborøn er et oplagt mål for en familieudflugt. I Jyllands-Akvariet kan I se og røre mange af de fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden, og I kan tage med traktorbussen på sælsafari. Kystcentret gør jer meget klogere på havets kræfter og inviterer jer indenfor i krybdyr zoo, Skildpaddespionens bunker og på sansetur på kystlegepladsen.

Lej sommerhus Krik her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Krik, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Krik er således det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Krik til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Krik her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Krik, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.