Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skyum_089-483
Emne nr. 089-483
Hold ferie i et smukt kuperet terræn tæt på Limfjorden og Mors

Skyum er et uforstyrret og naturskønt område med flotte udsigtspunkter og gode muligheder for lystfiskeri. Der er kun 2 km til Limfjorden og ca. 20 km til Vesterhavets brede sandstrande.

Skyum Bjerge er et smukt kuperet terræn med mange gravhøje fra den ældre bronzealder, hvorfor området er fredet. Den højeste af gravhøjene er 47 m, hvorfra der er den smukkeste udsigt over Limfjorden og Mors. For at bevare lyngheden har man ladet Gotlandske pelsfår græsse i området. Kløfter og dale er skabt ved smeltevandets erosion i slutningen af sidste istid, og området er særdeles velegnet til udflugter til fods eller på cykel. Stranden ved foden af Skyum Bjerge er stenet, men vandet er næsten altid klart, og det er et sikkert sted at bade også med børn.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har både indendørs og udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Ca. 19 km mod syd ligger Doverodde Købmandsgård, der har en lang og spændende historie bag sig. Købmandsgården har været en driftig handelsplads helt tilbage til middelalderen og er i dag et kulturcenter med bl.a. kunstudstillinger. Her er også en høkerbutik, en besøgspark, en restaurant, og Neessund Vikingeskibslaug har eget værksted her. Hvert år kan det stolte skib Thor og den lidt mindre Limfjordsjolle ses i fjorden. Fra det 42 m. tårn får I en formidabel udsigt over Limfjorden helt til Mors.

Fra Doverodde Købmandsgård arrangerer Nordvest Safari ture med naturvejleder på Limfjorden til den nærliggende Dover Plantage med oldtidshøjene og Nationalpark Thy. Der tilbydes prøveture og introkurser i havkajak, rappelling fra tårnet, limfjordssafari og limfjordsfortælling.

Lej sommerhus Skyum hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Skyum, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Skyum er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Skyum til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skyum hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Skyum, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.