Del
Vælg mellem 194 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Klitmøller_089-942
Emne nr. 089-942
Charmerende og smukt surferparadis med fiskerbåde på stranden

Klitmøller er en hyggelig, lille fiskerby, hvor fiskerbådene stadigt bliver trukket op på stranden. Det skaber en særlig atmosfære af nostalgi, ro og gamle dage. Samtidig er Klitmøller Nordeuropas bedste surf-spot og et af de allerbedste steder at windsurfe i verden. Året rundt - så snart der er vind - kan man betragte de farvestrålende surfere på havet. Man kan også selv prøve kræfter med surfing på en af byens surferskoler. Sammen med Vorupør kaldes Klitmøller for Cold Hawaii, og på trods af den store popularitet og de mange aktiviteter, er her stadigt fredfyldt og dejligt på den brede strand og i de skønne klitter.

Kig indenfor i Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør, hvor man i en haj-tunnel kommer helt tæt på hajerne. Her kan I opleve alt godt fra havet lige fra krabber til elektriske ål og et væld at sjove aktiviteter.

Bulbjerg er en 47 m høj kalkstensknude. På de udsatte klippeafsatser yngler den nordatlantiske mågefugl Riden i stort antal - helt op til 500 par. Også den sjældnere Mallemuk yngler her, men i mindre omfang. Dette er blot to af de mange fuglearter, man kan se på Bulbjerg. For at bevare områdets unikke natur og udsigter er Bulbjerg fredet.

Naturen er den mest iøjnefaldende attraktion i Thy, men her er også kulturelle og historiske seværdigheder. På jeres turen rundt i landskabet kommer I forbi gravhøje, forsvundne landsbyer, en kirkeruin samt gigantiske fæstningsværker fra krigens tid. Under 2. verdenskrig var Bulbjerg lytte- og radarpost for tyskernes kanonstillinger ved Hanstholm, og så langt som 2 km syd og øst for Bulbjerg kan man stadigt finde mange spor fra besættelsestiden. Mest iøjnefaldende er de mange bunkers og maskingeværstillinger, der ligger spredt i klitterne.

På Museumscenter Hanstholm finder I Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Den 3000 m2 store museumsbunker indeholder spændende særudstillinger, og flere af rummene står i dag, som de gjorde oprindeligt.

Hanstholm Vildtreservat ligger i Nationalpark Thy og er Danmarks største på i alt 3725 hektar. Det vidtstrakt klithede-landskab har ynglende fugle, der ikke findes andre steder i landet. Fra de to udkigsposter i Tved Klitplantage får man et fantastisk udsyn over reservatet, og uden for yngletiden kan man færdes her til fods.

Lej sommerhus Klitmøller her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Klitmøller, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Klitmøller er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Klitmøller til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Klitmøller her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Klitmøller, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.