Del
Vælg mellem 71 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Thyholm_160-B5108
Emne nr. 160-B5108
Hellig kilde, fiskevande, skøn natur og spændende historie

Sydøst for Hvidbjerg ligger den hellige kilde, hvor der selv i tørkeperioder konstant vælder store mængder klart, koldt kildevand op af jorden. Kilden eksisterede allerede, da den første jæger- og fiskerbefolkning kom til egnen efter istiden, og den har været så vandrig, at den kunne drive en hel vandmølle ved Helligkildegård.

Vadefiskeri og muslingfangst samt havørred og hornfisk i sæsonen - Thyholm og Oddesundbroen byder på masser af muligheder. Der kan også fiskes fra høfderne i Agger og i det rolige fiskevand ved Flade sø og Ørum sø. Fra Agger går Danmarks længste handicapsti helt til Lodbjerg Fyr, hvor man får den smukkeste udsigt til solnedgang over havet. Stranden her har Det Blå Flag og skønne oaser i sandet i læ mellem de mange høfder og klitter.

Doverodde Købmandsgård har en lang og spændende historie bag sig. Købmandsgården har været en driftig handelsplads helt tilbage til middelalderen og er i dag et kulturcenter med bl.a. kunstudstillinger. Her er også en høkerbutik, en besøgspark, en restaurant, og Neessund Vikingeskibslaug har eget værksted her. Hvert år kan det stolte skib Thor og den lidt mindre Limfjordsjolle ses i fjorden. Fra det 42 m. tårn får I en formidabel udsigt over Limfjorden helt til Mors. Nordvest Safari arrangerer ture med naturvejleder på Limfjorden til den nærliggende Dover Plantage med oldtidshøjene og Nationalpark Thy. Der tilbydes prøveture og introkurser i havkajak, rappelling fra tårnet, limfjordssafari og limfjordsfortælling.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har både indendørs og udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Lemvig er en hyggelig by med charmerende gamle gader og et godt handelsliv med fine butikker og spisesteder. Gågaden i Lemvig ligger helt ned til havnen, hvor der også er en god legeplads og det spændende museum for religiøs kunst.

Lej sommerhus Thyholm hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Thyholm, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Thyholm er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Thyholm til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Thyholm her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Thyholm, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.