Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Stenbjerg_089-255
Emne nr. 089-255
Skønne naturoplevelser i Thy til fods, på cykel eller til vands

Stenbjerg er en landsby i Nationalpark Thy. Den smukt renoverede Stenbjerg Kirke fra omkring årh.skiftet er åben alle hverdage og et besøg værd. Selvom der kun er godt 1 km til stranden, ligger selve landsbyen i læ for vestenvinden. Ved stranden finder man et charmerende miljø omkring de maleriske redskabshuse, som fiskerne selv byggede omkring år 1900. Stedet hedder Stenbjerg Landingsplads og var oprindelig stedet, hvor fiskene blev landet, og hvor redningsstationen lå.

I dag rummer redningshuset en interessant lokalhistorisk udstilling, hvor der bl.a. ses en redningsbåd fra 1892 samt øvrige redskaber brugt af redningsvæsenet. I et af fiskerhusene har et informationscenter for Nationalpark Thy til huse. Centret er bemandet en stor del af året, og man kan købe en kop kaffe og andre drikkevarer. Hvert år 2. søndag i juli på ”Stenbjergdagen” er der levende musik i de gamle huse. Så er pakhuset ryddet til fordel for et kæmpemæssigt fiskebord med alt godt for havet, og redningsvæsenet demonstrerer sit udstyr.

Stenbjerg Strand ligger ud til Vesterhavet, mellem Hanstholm og Agger. Stranden har Det Blå Flag med p-plads, kiosk og toiletfaciliteter lige i nærheden, og ca. 100 m fra strandkanten bliver vandet 2 m dybt. Området er velegnet til windsurfing, og stranden er omgivet af fredede landskaber med klitter, hede og søer.

Familiens lystfiskere kan glæde sig til områdets mange muligheder. Er I søstærke, kan I tage på havfiskeri med en kutter til ”Det Gule Rev” 2-3 timers sejlads fra Hanstholm og Vorupør. I kan også fiske fra høfderne ved Agger Strand og Agger Tange eller tage de yngste med til en af områdets fiskesøer, f.eks. Snedsted Fiskesø.

I Thy er der et helt hav af afmærkede vandrestier gennem den smukke vildmark. Alle vandrestierne findes i brochurer fra bl.a. Skov- og Naturstyrelsen, som kan hentes på Thy Turistbureau.

Lej sommerhus Stenbjerg hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Stenbjerg, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Stenbjerg er derfor det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Stenbjerg til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Stenbjerg her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Stenbjerg, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.