Del
Vælg mellem 78 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vestervig_089-299
Emne nr. 089-299
Charmerende landsby med historie og oplevelser for hele familien

Som en del af Nationalpark Thy ligger den charmerende gamle landsby Vestervig i den lille Krik Vig. Byen kan dateres tilbage til middelalderen, og blandt områdets historiske seværdigheder er der hele 32 gravhøje, Nordens største landsbykirke og den gamle købmandsgård i Doverodde. Krik Vig er en lille naturperle for både lystfiskere og surfere samt et godt sted at bade.

Agger er en charmerende ferieby med gamle fiskerhuse og masser af aktivitet. Herfra går Danmarks længste handicapsti helt til Lodbjerg Fyr. Ved fyret får man den smukkeste udsigt til solnedgang over havet. Stranden her har Det Blå Flag og skønne oaser i sandet i læ mellem de mange høfder og klitter. Herfra kan man også fiske i havet. Der er også gode fiskesteder med roligt fiskevand ved Flade sø og Ørum sø, Nissum Bredning og Limfjorden.

Thyborøn er et oplagt mål for en familieudflugt. I Jyllands-Akvariet kan I se og røre mange af de fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden, og I kan tage med traktorbussen på sælsafari. Kystcentret gør jer meget klogere på havets kræfter og inviterer jer indenfor i krybdyr zoo, Skildpaddespionens bunker og på sansetur på kystlegepladsen.

Vorupør er sammen med Klitmøller en del af Cold Hawaii og et af Europas fem bedste windsurfingssteder. Trods områdets popularitet, er her virkelig fredfyldt og dejligt. Den kraftige vind er også ideel til opsætning af drager. Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør er et spændende sted, hvor man kan komme helt tæt på hajerne – heldigvis i en haj-tunnel.

Lej sommerhus Vestervig her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vestervig, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vestervig er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Vestervig til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vestervig hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Vestervig, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.