Del
Vælg mellem 18 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Doverodde_121-30-5007
Emne nr. 121-30-5007
Oplev naturen ved Limfjorden og historiens imponerende vingesus

I Middelalderen var Doverodde egnens handelsplads, og da Vesterhavet brød gennem Agger Tange i 1825 blev der åbnet en direkte vej ud af Limfjorden til Norge, England og Tyskland. I 1866 blev anlægsbroen bygget, og flere gange om ugen kom dampskibe hertil, som udførte korn, svin, smør og kreaturer og blandt andet indført tømmer fra Norge.

I dag er Doverodde Købmandsgård et kulturcenter, der både værner om historien og samtidig altid er i udvikling. Her er kunstudstillinger og andre relevante udstillinger. Høkerbutikken har et varieret udvalg af delikatesser, strikvarer, keramik, is, smykker m.m. Neessund Vikingeskibslaug holder til på Doverodde Købmandsgård og har værksted her. Hvert år kan det stolte skib Thor og den lidt mindre Limfjordsjolle ses i fjorden. Her er også en restaurant, så besøgende kan få stillet sulten. Den smukke park er åben for besøgende, og fra det 42 m. tårn får I en formidabel udsigt over Limfjorden helt til Mors.

Ved Doverodde Købmandsgård er der også en bro, som bl.a. bliver brugt af Nordvest Safari til ture med naturvejleder på Limfjorden til den nærliggende Dover Plantage med oldtidshøjene og Nationalpark Thy. Med vaders, net og vandkikkert ses nærmere på det liv, der gemmer sig under overfladen af fjorden. Der tilbydes prøveture og introkurser i havkajak, rappelling fra tårnet, limfjordssafari og limfjordsfortælling, og her kan lejes cykler og tandem.

Lej sommerhus Doverodde her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Doverodde, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Doverodde er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Doverodde til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Doverodde hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Doverodde, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.