Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Snedsted_160-B6417
Emne nr. 160-B6417
Hyggelig stationsby tæt på vildmark, strande og feriefornøjelser

Den lille stationsby Snedsted ligger kun få km fra Danmarks største vildmark, Nationalpark Thy. Her er der fred og ro med basis for en skøn og afslappende ferie. De lokale turistbureauer hjælper med kort, råd og vejledning, så I får alle de skønneste naturoplevelser med og finder de bedste cykel- og vandreruter.

Frister en tur til stranden ved Vesterhavet, er er kun hhv. 13 og 20 km til Stenbjerg Strand og Lyngby Strand. Begge har det eftertragtede Blå Flag, her er kiosk, toiletter og p-plads, og de første 100 m ud er vandet lavt, hvorefter det hurtigt bliver 2 meter dybt.

I Snedsted Fiskepark er det nemt og trygt at tage børnene med på fisketur. Her kan I fange ørreder året rundt. Trænger børnene til at brænde krudt af, er naturlegepladsen i Vilsbøl Klitplantage et rigtig fint sted at gøre dette.

Selv om den fantastiske natur i Thy er områdets mest iøjnefaldende attraktion, har Thy også kulturelle og historiske seværdigheder. På jeres turen rundt i landskabet kommer I forbi gravhøje, forsvundne landsbyer, en kirkeruin samt gigantiske fæstningsværker fra krigens tid.

Cold Hawaii i Klitmøller og Vorupør er berømte og meget populære destinationer for windsurfere, og så snart her er vind, er der masser af farvestrålende liv og aktivitet på havet. Benyt jer også af muligheden for at sætte drager op. Trods områdets popularitet, er her virkelig fredfyldt. Stranden er op til 100 meter bred og ca. 2 km lang. Vandet er lavt i kanten, men bliver som alle andre steder ved Vesterhavet hurtigt dybt, og strømmen kan til tider være stærk.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har såvel indendørs som udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Lej sommerhus Snedsted her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Snedsted, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Snedsted er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Snedsted til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Snedsted hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Snedsted, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.