Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kærgården_160-A6001
Emne nr. 160-A6001
Skønne oplevelser i vildmarken og ved Vesterhavets brede strande

Kærgården er et roligt ferieområde tæt ved den lille stationsby Snedsted, få km fra Danmarks største vildmark, Nationalpark Thy. På turistbureauerne kan I hente kort, råd og vejledning til dejlige cykel- og traveture i det naturskønne område.

Der er heller ikke langt til det dejlige Vesterhavs brede sandstrande, bl.a. Stenbjerg Strand og Lyngby Strand. Begge har det eftertragtede Blå Flag, kiosk, toiletter og p-plads, og de første 100 m ud er vandet lavt, hvorefter det hurtigt bliver 2 m dybt.

Snedsted Fiskepark er et godt sted at tage på fisketur med børnene. Tag dem også med til de herlige naturlegepladser i Tved og Vilsbøl Klitplantager.

Naturen er den mest iøjnefaldende attraktion i Thy, men her er også kulturelle og historiske seværdigheder. På jeres turen rundt i landskabet kommer I forbi gravhøje, forsvundne landsbyer, en kirkeruin samt gigantiske fæstningsværker fra krigens tid.

Thisted er en hyggelig by med gamle charmerende gader og et godt handelsliv med butikker og spisesteder. Miniaturebyen Thisted Lilleby er en tro kopi af Thisted bymidte anno 1950 lavet i størrelsesforholdet 1:10. Husene er byggede af pensionerede håndværker, mur- og tagsten er fremstillet i eget mini teglværk, og alt er opbygget autentisk ned til de mindste detaljer.

Cold Hawaii i Klitmøller og Vorupør er berømte og meget populære destinationer for windsurfere, og så snart her er vind, er der masser af farvestrålende liv og aktivitet på havet. Nyd synet og sæt selv drager op. Trods områdets popularitet, er her virkelig fredfyldt.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har både indendørs og udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Lej sommerhus Kærgården her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Kærgården, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kærgården er derfor det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Kærgården til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kærgården her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Kærgården, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.