Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Helligsø_130-B52109
Emne nr. 130-B52109
Skønt og fredeligt område ved Krik Vig og Nissum Bredning

Helligsø er et rigtig dejligt ferieområde med fred og ro og smukke naturoplevelser beliggende ud til Krik Vig og Nissum Bredning. Her er der fine badestrande, som f.eks. Draget Strand, hvor vandet er klart og lavt. Der er også en fin strand ved Agger Tange, der har Det Blå Flag og skønne oaser med læ mellem de mange høfder og klitter. Stranden er velegnet til kite- og windsurfing. Der er også gode fiskesteder i nærheden af Helligsø. Bl.a. fra høfderne i Agger og i de rolige Flade sø og Ørum sø.

Fra Agger går Danmarks længste handicapsti helt til Lodbjerg Fyr, hvor man får den smukkeste udsigt til solnedgang over havet. Blandt andre skønne udflugtsmål er Stenbjerg Landingsplads med maleriske gamle fiskerhuse.

Doverodde Købmandsgård har en lang og spændende historie bag sig. Købmandsgården har været en driftig handelsplads helt tilbage til middelalderen og er i dag et kulturcenter med bl.a. kunstudstillinger. Her er også en høkerbutik, en besøgspark, en restaurant, og Neessund Vikingeskibslaug har eget værksted her. Hvert år kan det stolte skib Thor og den lidt mindre Limfjordsjolle ses i fjorden. Fra det 42 m. tårn får I en formidabel udsigt over Limfjorden helt til Mors.

Nordvest Safari arrangerer ture med naturvejleder på Limfjorden til den nærliggende Dover Plantage med oldtidshøjene og Nationalpark Thy. Der tilbydes prøveture og introkurser i havkajak, rappelling fra tårnet, limfjordssafari og limfjordsfortælling.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har både indendørs og udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Lej sommerhus Helligsø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Helligsø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Helligsø er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Helligsø til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Helligsø her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Helligsø, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.