Del
Vælg mellem 21 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Serup_084-L10233
Emne nr. 084-L10233
Roligt ferieområde tæt på børnevenlig badestrand på Thyholm

Serup er et dejligt sted at holde ferie, hvis man værdsætter fred og ro, smukke omgivelser og hygge.

Ta' på tur til den hellige kilde sydøst for Hvidbjerg. Selv i tørkeperioder konstant vælder store mængder klart, koldt kildevand op af jorden. Kilden eksisterede allerede, da den første jæger- og fiskerbefolkning kom til egnen efter istiden, og den har været så vandrig, at den kunne drive en hel vandmølle ved Helligkildegård.

Vadefiskeri og muslingfangst samt havørred og hornfisk i sæsonen - Thyholm og Oddesundbroen byder på masser af muligheder. Der kan også fiskes fra høfderne i Agger og i det rolige fiskevand ved Flade sø og Ørum sø. Fra Agger går Danmarks længste handicapsti helt til Lodbjerg Fyr, hvor man får den smukkeste udsigt til solnedgang over havet.

Doverodde Købmandsgård har en lang og spændende historie bag sig. Købmandsgården har været en driftig handelsplads helt tilbage til middelalderen og er i dag et kulturcenter med bl.a. kunstudstillinger. Her er også en høkerbutik, en besøgspark, en restaurant, og Neessund Vikingeskibslaug har eget værksted her. Om sommeren kan man se det stolte skib Thor og den lidt mindre Limfjordsjolle i fjorden. Fra det 42 m. tårn får I en formidabel udsigt over Limfjorden helt til Mors.

Nordvest Safari arrangerer ture med naturvejleder på Limfjorden til den nærliggende Dover Plantage med oldtidshøjene og Nationalpark Thy. Der tilbydes prøveture og introkurser i havkajak, rappelling fra tårnet, limfjordssafari og limfjordsfortælling.

På Mors ligger Jesperhus Blomsterpark med de smukkeste blomsterbede, Hugoland, 4D-biograf og børnevenlig zoo. Ferieparken har både indendørs og udendørs legeland med bl.a. piratland, minibåde, ponyridning, karruseller og rutsjebane.

Lej sommerhus Serup hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Serup, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Serup er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Serup til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Serup her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Serup, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.