Del
Vælg mellem 409 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bork Havn _326-17002
Emne nr. 326-17002
Naturskønt ferieområde med familievenlige aktiviteter

Bork Havn er et populært feriested for hele familien – her er smuk natur, hygge, fred og ro, men også mange aktiviteter for både store og mindre børn, små butikker og spisesteder.

I det 2500 m2 store Bork Legeland kan børn i alle aldre boltre sig. Mad og drikke kan købes i caféen, men må også gerne medbringes. Bork Havn har også et lysstøberi, hvor man kan støbe sine egne lys efter fri fantasi. Lysstøberiet har også en butik og en café. Er I til minigolf, kan i dyste på Bork Havn Vikingegolf.

I Bork Vikingehavn kan man opleve, hvordan egnens vikinger levede for 1.000 år siden, og her er masser se på og prøve. Gå om bord på de flotte skibe, lær at skyde med bue og pil, lave smykker og andre sjove aktiviteter.

Bork Havn er et fiskerleje, så her er selvfølgelig også mulighed for at fange aftensmaden. I Klappebassin Bork Havn kan man komme tæt på og røre ved fjordens fisk. Der er gratis adgang og åbent fra maj til november. Madpakkehuset har borde og bænke, hvor man kan nyde madkurven.

Omkring Ringkøbing Fjord er der mange fine surfing-faciliteter med perfekte vind- og vejrforhold. Ved Bork Havn kan man prøve at wind- og kitesurfe, SUP og sejle i katamaran og kajak. Udstyr, tøj og våddragter kan lejes på stedet.

Har I lyst til at tage på opdagelse i den smukke natur, kan der lejes cykler lokalt – også cykler med anhænger og special-cykler op til fire personer.

En cykeltur kunne gå til Fuglereservatet Tipperne, der er en af de vigtigste rastepladser for svømme- og vadefugle. I Nymindegab kan man bl.a. opleve autentiske fiskerhytter, redningsstationen med Danmarks ældste redningsbåden og et 12 meter langt kaskelothval-skelet. På byens museum kan man se arkæologiske fund fra vikingetiden og jernalderen samt en udstilling af de lokale kunstmaleres malerier. På en gråvejrsdag vil børnene elske en dag i Landal Seawest, der ligger mellem Nymindegab og Nr. Nebel.

I Stauning ligger Vestjyllands flyveplads og Danmarks Flymuseum. Museet er et moderne og levende museum med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000, bl.a. svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere. På udvalgte sommeraftener tager stedets piloter en tur i de flyvedygtige veteraner. I Stauning ligger også Stauning Whisky, der er Danmarks eneste whisky producent.

I det naturskønne og meget specielle område Skjern Enge kan man komme tæt på det rige fugle- og dyreliv. Området er meget handicapvenligt med stier, fugletårne, fugleskjul, trækfærger, borde og bænke og grillpladser – alt sammen beregnet også for kørestole og barnevogne.

Lej sommerhus Bork Havn hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Bork Havn, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bork Havn er således det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Bork Havn til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bork Havn hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Bork Havn, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.