Del
Ta' cykler, fiskestænger og badetøj med på ferie ved fjorden

Ringkøbing Fjord er et yndet område til al slags vandsport. Surfernes farverige sejl ses flere steder på fjorden, der også er velegnet til ture i kano og kajak. I Hvide Sande ligger Aqua Sports Zone Kabelpark med et kabeldrevne wakeboard- og vandskianlæg for alle over 8 år. Ved kabelparken ligger Fiskeriets Hus, der er et oplevelsescenter med bl.a. klappebassiner og museum. Går man en tur på havnen, kan man nyde synet af de mange aktiviteter og kuttere.

I den nordlige del af fjorden ligger den charmerende gamle købstad Ringkøbing. De smukke gamle huse og brostensbelagte smalle gader er velbevarede, og omkring det hyggelige gamle torv er der et velassorteret shoppingmiljø.

Der er anlagt cykelstier i den smukke natur rundt om fjorden, og undervejs er der mange spændende områder at udforske. Fjorden er adskilt fra Vesterhavet af Holmsland Klit, og tager man til toppen af Lyngvig Fyr mellem Hvide Sande og Søndervig, kan man se, hvor tæt de to vande er på hinanden. Ingen ferie ved vestkysten uden en tur til Vesterhavets skønne sandstrande.

Vandet i fjorden har varierende saltindhold, og derfor kan man her fange mange forskellige slags fisk som aborrer, skaller, gedder og helt. Fjord og hav mødes ved slusen i Hvide Sande, hvor det i april og maj md. er muligt at fange sild i spandevis. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at fange laks og lavørred i fjorden. Til gengæld er Skjern Å lige om hjørnet, og her kan man som det eneste sted i Danmark og store dele af Europa fange vildtlevende laks. Husk fiskekort.

Skjern Enge er et enestående naturområde med tusindvis af ænder, gæs, svaner på træk. Et netværk af stier, der også er velegnede til kørestole og barnevogne, gør det nemt at komme omkring, og her er masser af faciliteter som fugletårne, fugleskjul, trækfærger, borde og bænke og grillpladser.

I fjordens sydvestlige ende ligger fuglereservatet Tipperne, der er en af de vigtigste rastepladser for svømme- og vadefugle, som hvert år i tusindvis vender tilbage hertil. Tæt herpå ligger Nymindegab, hvor museets kulturhistorisk udstilling indeholder de lokale kunstmaleres malerier af bl.a. fiskerlivet ved Nymindegab, men også arkæologiske fund fra vikingetiden og jernalderen og et 12 m langt skelet af en kaskelothval. På redningsstation i Nymindegab står Danmarks ældste redningsbåden fuldt udrustet. I Bork Vikingehavn kan man opleve vikingernes liv på egnen for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, skyd med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter.

På den østlige side ligger den hyggelige lille landsby Stauning med Vestjyllands flyveplads og Danmarks Flymuseum, der er et moderne og levende museum med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000. Heriblandt svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere. Ca. 6 aftener i løbet af sommeren har museet åbent, når piloter har de fleste af de flyvedygtige veteraner på vingerne. I Stauning ligger også Danmarks eneste whisky producent, Stauning Whisky.

Lej sommerhus Ringkøbing Fjord hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Ringkøbing Fjord, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ringkøbing Fjord er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Ringkøbing Fjord til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ringkøbing Fjord her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Ringkøbing Fjord, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.