Del
Den hyggeligste købstad ved fjord og hav

Det bliver ikke mere hyggeligt end i den dejlige købstad Ringkøbing. Bymidten er velbevaret med skønne, skæve huse med stokroser op ad facaderne, smalle stræder med brosten og et charmerende torv. Torvet er omgivet af hyggelige historiske bygninger og mere end 200 år gamle lindetræer. Her finder man også skulpturen ”Miss Ringkøbing”, der er lavet og foræret af HKH Prins Henrik. Byen har hyggelige butikker, caféer, torvehandel og er velbesøgt af ferielandets gæster. Den lille idylliske havn ligger lige ved centrum, og her kan der købes og spises friske og røgede fisk. Havnefrontens vartegn er den smukke gamle Toldbod, hvor trappen er lavet af gamle gravsten fra 16-1700 tallet.

Ringkøbing-Skjern Museum er et levende museum med aktiviteter for hele familien. Et sikkert hit er et besøg i Bork Vikingehavn, hvor I kan opleve, hvordan egnens vikinger levede for 1.000 år siden. I kan prøve vikingetøj, gå ombord på et ægte vikingeskib, sejle med små skibe på fjorden, skyde med bue og pil og meget mere. Museet arrangerer også guidede ture til bunkerne og radarstationen Ringelnatter ved Houvig, der var en del af tyskernes Atlantervold under 2. verdenskrig. På selve museet i Ringkøbing kan man se udstillingen “Flyvere i natten” omkring de 19 allierede fly, der blev skudt ned ved Ringkøbing Fjord under krigen, og udstillingen “Hvad bunkeren gemte”.

Ringkøbing ligger i den nordlige del af Ringkøbing Fjord. Der er cykelsti hele vejen rundt om fjorden, godt 100 km, så det er nemt at drage på opdagelse i området. Fjorden er et yndet sted for surfere og lystfiskere. Et andet lystfiskerparadis er Skjern Å, der er kendt for ”Skjern Å-laksen”. Åen er det eneste sted i Danmark og store dele af Europa, hvor man kan fange vildtlevende laks. Skjern Enge er et enestående naturområde, der får hyppigt besøg af spændende gæster som havørne, skestork, sorthalset lappedykker samt gæs, ænder og svaner. Området har et fint stisystem, der er handicapvenligt. Det samme er trækfærger, hængebroer, fiskepladser og udsigtstårne.

Fra Ringkøbing er der kun 14 km til den hyggelige badeby Søndervig og Vesterhavets dejlige brede sandstrande og klitter. Mellem Søndervig og Hvide Sande ligger Lyngvig Fyr, der foruden en storslået udsigt over hav og fjord byder på museum, cafe, butik samt rappelling og legeplads. Besøg også den aktive fiskeriby Hvide Sande.

Lej sommerhus Ringkøbing hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Ringkøbing, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ringkøbing er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Ringkøbing til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ringkøbing hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Ringkøbing, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.