Del
Vælg mellem 131 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Stauning_130-P52915
Emne nr. 130-P52915
Fred og idyl med skønne naturoplevelser ved fjord og å

Stauning er en hyggelig landsby ved Ringkøbing Fjord og Skjern Å. Naturen er frodig og fyldt med stier, så det er nemt at komme omkring. Bl.a. ned til det charmerende miljø på havnen med de små huse og bådklubben.

En af de seværdigheder, der har fået Stauning på landkortet, er Danmarks Flymuseum. Et besøg på Flymuseet er en kæmpe oplevelse, og man kan nemt bruge flere timer på at gå rundt blandt de mange veteranfly på det 7600 m2 store museum. 4-6 gange i løbet af sommeren holder museet åbent på piloternes træningsaftener, og her kan man opleve mange af de gamle fly i luften. Museet har 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000, bl.a. svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere. Vestjyllands Lufthavn ligger sammen med museet.

En anden seværdighed er Stauning Whisky, der er Danmarks eneste whisky producent.

Er I historieinteresserede, er et besøg i Stauning Kirke et oplagt udflugtsmål. Kirken fra år 1150 er bygget af granitkvadre fra områdets marker, og kirkegården er omkranset af en middelalderlig stenmur. Kirken er åben for besøgende i dagtimerne, og inden for kan man se den smukke udsmykning med bl.a. granitdøbefonden og håndudskårne træinventar.

Omkring Ringkøbing Fjord er der mange fine surfing-faciliteter med perfekte vind- og vejrforhold. Bl.a. ved Bork Havn kan man prøve at wind- og kitesurfe, SUP og sejle i katamaran og kajak. Udstyr, tøj og våddragter kan lejes på stedet. I Bork Vikingehavn kan man opleve, hvordan egnens vikinger levede for 1.000 år siden, og her er masser se på og prøve. Gå om bord på de flotte skibe, lær at skyde med bue og pil, lave smykker og andre sjove aktiviteter. Fuglereservatet Tipperne er en af de vigtigste rastepladser for svømme- og vadefugle.

Skjern Enge er et enestående naturområde med tusindvis af ænder, gæs, svaner på træk. Området er handicapvenligt med stier, fugletårne, fugleskjul, trækfærger, så man kan komme tæt på fugle- og dyrelivet. Skjern Å er kendt for sit gode laksevand, og her kan man som det eneste sted i Danmark og store dele af Europa fange vildtlevende laks.

Kører I nord på langs fjorden, kommer I til den smukke købstad Ringkøbing, hvor bymidten er velbevaret med skønne, skæve huse, stokroser, smalle brostensstræder og et charmerende torv. Torvet er omgivet af hyggelige historiske bygninger og mere end 200 år gamle lindetræer. På torvet står skulpturen ”Miss Ringkøbing”, der er lavet og foræret af HKH Prins Henrik. Byen har hyggelige butikker, caféer og torvehandel.

Lej sommerhus Stauning her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Stauning, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Stauning er således det perfekte valg når det handler om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Stauning til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Stauning hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Stauning, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.