Del
Vælg mellem 48 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hemmet Strand_130-P52048
Emne nr. 130-P52048
Dejligt familievenligt sted ved Ringkøbing Fjord

Hemmet Strand er et dejlig roligt og familievenligt ferieområde. Vandet i fjorden er lavt, og sandstranden er perfekt til at bade fra og lege på. Der er knap 10 km til den charmerende Bork Havn. På selve havnen er der hyggelige butikker og spisesteder, og lidt syd for havnen finder I et af fjordens bedste surfersteder.

Vælger I at tage på tur rundt om fjorden, ligger Skjern Enge ca. 13 km nord for Hemmet Strand. Skjern Enge er et enestående naturområde med tusindvis af ænder, gæs, svaner på træk. Området er handicapvenligt med stier, fugletårne, fugleskjul, trækfærger, borde og bænke og grillpladser. Skjern Å er kendt for sit gode laksevand, og her kan man som det eneste sted i Danmark og store dele af Europa fange vildtlevende laks. Husk fiskekort.

Yderligere 10 km nord på finder I den hyggelige landsby Stauning. Her ligger Vestjyllands flyveplads og Danmarks Flymuseum - et moderne og levende museum med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000, bl.a. svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere. Flere gange i løbet af sommeren har piloter mange af de flyvedygtige veteraner på vingerne. Stauning har også Danmarks eneste whisky producent, Stauning Whisky.

Går udflugten syd om fjorden til Nymindegab kan I bl.a. opleve autentiske fiskerhytter, et 12 meter langt kaskelothval-skelet og redningsstationen med Danmarks ældste redningsbåden. På byens museum er der en udstilling af de lokale kunstmaleres malerier af bl.a. fiskerlivet ved Nymindegab, men også arkæologiske fund fra vikingetiden og jernalderen.

Fuglereservatet Tipperne er en af de vigtigste rastepladser for svømme- og vadefugle, som hvert år i tusindvis vender tilbage hertil. Tipperne ligger tæt på Bork Vikingehavn, hvor man kan opleve vikingernes liv på egnen for 1.000 år siden. Gå om bord på de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter.

På en gråvejrsdag er det store bade- og legeland Landal Seawest ud for Lønne mellem Nymindegab og Nr. Nebel et sikkert hit.

Lej sommerhus Hemmet Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hemmet Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hemmet Strand er således det perfekte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Hemmet Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hemmet Strand hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Hemmet Strand, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.