Del
Vælg mellem 203 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skaven Strand_130-P52321
Emne nr. 130-P52321
Hyggeligt og naturskønt ferieområde ved Ringkøbing Fjord

Skaven Strand er et oplagt valg for familier med små børn. Stranden er meget børnevenlig med lavt vand og Det Blå Flag som garant for god badevandskvalitet. Den hyggelige fjordhavn emmer af fred og ro og hygge, og samtidig er der sørget for, at der er masser at tage sig til her. Har I fiskestænger med, kan I selv fange aftensmaden, der kan tilberedes på bedste spejdermaner på en af bålpladserne. Her er boldbaner, minigolf og en stor legeplads. Vil I gerne ud på fjorden, er forholdene for kajaksejlads og surfing perfekte.

Der kan også lejes cykler ved Skagen Strand, så I kan tage på tur ud i det blå. Ta’ f.eks. turen til det naturskønne område Skjern Enge, hvor der er et rigt fugle- og dyreliv. Området er meget handicapvenligt med stier, fugletårne, fugleskjul, trækfærger, borde og bænke og grillpladser – alt sammen perfekt også for kørestole og barnevogne. Lystfiskere kender Skjern Å for det gode laksevand, hvor man som det eneste sted i Danmark (og store dele af Europa) kan fange vildtlevende laks.

Ca. 15 km syd for Skaven Strand ligger den charmerende Bork Havn med små butikker og hyggelige spisesteder, masser af surfere og Bork Vikingehavn. Her kan man opleve, hvordan egnens vikinger levede for 1.000 år siden, og her er masser af aktiviteter for hele familien. Gå om bord på de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter.

Lidt længere mod syd ligger Fuglereservatet Tipperne er en af de vigtigste rastepladser for svømme- og vadefugle, som hvert år i tusindvis vender tilbage hertil. I Nymindegab kan man bl.a. opleve autentiske fiskerhytter, redningsstationen med Danmarks ældste redningsbåden og et 12 meter langt kaskelothval-skelet. Byens museum har en udstilling af de lokale kunstmaleres malerier af bl.a. fiskerlivet ved Nymindegab samt arkæologiske fund fra vikingetiden og jernalderen. Børnene vil elske en dag i Landal Seawest mellem Nymindegab og Nr. Nebel.

Vestjyllands flyveplads og Danmarks Flymuseum i Stauning er bestemt et besøg værd. Museet er et moderne og levende museum med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000, bl.a. svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere. I kan være heldige at ramme en af de sommerdage, hvor piloterne tager en tur i de flyvedygtige veteraner. I Stauning ligger også Stauning Whisky, der er Danmarks eneste whisky producent.

Lej sommerhus Skaven Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Skaven Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Skaven Strand er således det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Skaven Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Skaven Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Skaven Strand, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.