Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bovbjerg_325-1054
Emne nr. 325-1054
Fredeligt område med storslået natur tæt på hav og strand

Bovbjerg Fyr er områdets meste berømte attraktion og en af vestkystens første. Fyret er fra 1877 og stadigt i brug. Det 26 m høje fyr står på en klint 41 m over havet, og udsigten fra tårnet er helt speciel. Tårnet er åbent fra solopgang til solnedgang året rundt, og man glemmer aldrig synet af solen, der går ned i havet. I fyret er der en udstilling med lokal kunst og om områdets spændende historie, en butik med lokale lækkerier, kunsthåndværk og souvenirs samt en café, hvor man kan købe frokost eller kaffe med hjemmebag. Her afholdes løbende arrangementer, og på udvalgte dage kan man rappelle ned ad tårnet.

Bovbjerg Klint viser spor fra de forskellige istider, og da havet gør grådige indhug i klinten, har man lavet et imponerende kystsikringsværk med høfder. Udsigten fra klinten er helt unik, og man kan bl.a. nyde synet af de mange surfere, der boltrer sig på havet.

Windsurfere kan også komme på vandet ved Gjellerodde i den nordlige del af Lemvig. Her kan man desuden lære kunsten at Stand Up Paddle, og på landjorden kan børnene more sig på den fine naturlegeplads. I Lemvig by kan man hygge sig i gågaden og på havnen, hvor byens spændende museum for religiøs kunst også ligger.

Ferring Sø er et dejligt sted at vandre eller cykle. Naturen her rummer både klitlandskab og hedeområde samt kuperet istidslandskab med høje skrænter. På en tur rundt om søen kan man nyde det rige plante- og dyreliv.

I Thorsminde kan man opleve Strandingsmuseet St. George, hvor udstillinger fortæller om drama og forlis på havet. Her er en stor udstilling med de mange forbavsende velbevarede genstande, der har ligget mange år på havets bund. Børn har gratis entre til museet, og bl.a. den store maritime udendørs legeplads er et sikkert hit.

Thyborøn er en af landets største fiskerihavne, og kommer man hertil i juli og august, kan man overvære en fiskeriauktion. På Jyllandsakvariet kommer man helt tæt på havets fisk. Blandt de mange aktiviteter for børn er et bassin, hvor man kan røre ved fiskene, og man kan tage på rundvisning med en familieguide. Besøg også Sneglehuset der er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Indenfor kan man bl.a. se smukke håndlavede flaskeskibe og masser af rav. I Kystcentret er temaet naturens og havets kræfter, og blandt aktiviteterne for børn er en store udendørs legeplads, en sansesti, en zoo med klappedyrene og en med krybdyr. På Sea War Museum kan man lære om nogle af verdenshistoriens største søslag.

Lej sommerhus Bovbjerg hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bovbjerg, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bovbjerg er således det oplagte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Bovbjerg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Bovbjerg her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Bovbjerg, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.