Del
Tæt på klitter og Vesterhavets skønne hvide sandstrande

Lej sommerhus Vejlby Klit her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Vejlby Klit, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vejlby Klit er således det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

I den vestjyske natur ved Vesterhavet, Ferring Sø og Nissum Bredning ligger Vejlby Klit. Her er dejlig fred og ro og ikke langt til familievenlige attraktioner og seværdigheder.

Ta’ på travetur rundt om Ferring Sø og oplev den smukke og alsidige natur med klitlandskab og hede mod vest og kuperet istidslandskab med høje skrænter mod øst. Gå på opdagelse i det rige plante- og dyreliv eller ta’ turen på cykel.

Nissum Fjord og Nissum Bredning er fine steder at tage på fisketur. Det samme er Thorsminde, hvor man kan fiske fra molerne. Man kan også besøge den store attraktion Strandingsmuseet St. George med fortællinger om drama på havet og udstilling af de mange velbevarede genstande, der er hentet op fra havet eller skyllet i land ved strandinger. Børn har gratis entre til museet, og de vil elske den store maritime udendørs legeplads.

Lemvig er en hyggelig by med fine butikker, spændende museer og legepladser samt en svømmehal. På havnen ligger den nyeste legeplads og en fin skaterpark, og i Gjellerodde lidt nord for byen ligger en naturlegeplads i de smukkeste omgivelser. Besøg også lokalmuseet og Museet for Religiøs Kunst. Ved Lemvig Feriecenters badestrand afholdes der kurser i Stand Up Paddling (SUP) for alle over 8 år, der kan svømme.

Thyborøn byder på et helt hav fuld af oplevelser, så I kan roligt sætte en hel dag af til udflugten. Her finder I bl.a. en af landets største fiskerihavne med mulighed for at opleve en fiskeriauktion i sommermånederne. På Jyllandsakvariet kan I komme helt tæt på havets fisk og endda røre ved nogle af dem. Her er masser af aktiviteter for børnene og en familieguide. Der arrangeres også guidede ture bl.a. med traktor ud til sælerne i Limfjorden og østerssafari. I Kystcentret får man meget mere at vide om naturens og havets kræfter, man kan prøve at fjernstyre skibe i centrets havnebassin, og børnene vil elske den store udendørs legeplads og sansestien samt et besøg hos klappedyrene og i krybdyrzooen. Byens nyeste attraktion er Sea War Museum med udstillinger om nogle af verdenshistoriens største søslag. Mere fredeligt er der i Sneglehuset, der er helt unikt. Huset er dekoreret med skaller fra muslinger, snegle og konkylier – skabt af en enkelt mand gennem et helt liv. Indenfor kan man bl.a. se flaskeskibe og masser af rav.

Harboøre Centret er et godt sted at tilbringe en dag, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter. Her kan I bl.a. dyste i bueskydning, curling, boccia, bordtennis, billard, fodbold og hockey – og når sulten og tørsten melder sig, kan dette klares i caféen.

Bovbjerg Fyr ligger kun 11 km fra Vejlby Klit og er et godt mål for en udflugt på cykel. Fyret fra 1877 er en af vestkystens første og stadigt i funktion. Det 26 m høje fyr står på en klint 41 m over havet, og fra tårnet er der den smukkeste udsigt. Tårnet er åbent fra solopgang til solnedgang året rundt. I fyret er der en udstilling om områdets spændende historie, en butik med lokale specialiteter og souvenirs samt en café med forfriskninger og hjemmebag.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Vejlby Klit til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vejlby Klit her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Vejlby Klit, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.