Del
Vælg mellem 335 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Harboøre_121-20-0015
Emne nr. 121-20-0015
Ferieområde med masser af luft og plads tæt på klitterne

I Harboøre er der fred og ro, smuk uforstyrret natur og en dejlig badestrand. Her ligger også en af landets ældste redningsstationer, Flyvholm Redningsstation fra 1847, der i dag er museum.

I Vejlby Sommerpark kun 10 min. kørsel syd for Harboøre kan I hygge jer med både minigolf og ved put & take søen, hvor der hver uge sættes ca. 150 kg ørreder ud. Der er også gode fiskesteder ved Harboøre Tange, Thorsminde og Bovbjerg Fyr. Ta’ turen til toppen i Bovbjerg Fyr og nyd den storslåede udsigt. Tårnet er åbent året rundt fra solopgang til solnedgang.

På Strandingsmuseum St. George i Thorsminde kan man se udstillinger om dramaer på havet med strandinger og forlis. Museet har en imponerende samling genstande fra skibsvragene, forbavsende velbevarede efter mange år på havets bund. Det er gratis for børn at besøge museet, og den maritime udendørs legeplads er altid populær.

Blot 10 km nord for Harboøre ligger Thyborøn, der er en af landets største fiskerihavne. Foruden fiskeriauktionen, der er åben for turister i juli og august md, ligger her også flere attraktioner. Byens nyeste er Sea War Museum, hvor man bl.a. kan se udstilling over nogle af verdenshistoriens største søslag. Museets nyeste fund er vraget af en tysk ubåd, der blev sænket i Skagerrak i maj 1945. Ved museet er der lavet en mindepark for Jyllandsslaget i 1916, hvor 25 tyske og engelske fartøjer sank på blot et døgn.

Besøg også det unikke Sneglehuset, på Sneglevej i Thyborøn, der er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Indenfor kan man bl.a. se smukke håndlavede flaskeskibe og rav i mange former og størrelser.

På Kystcentret i Thyborøn kan man lære om havets kræfter og om, hvordan man forsøger at beskytte kysten mod havet. Vær med til at skabe bølger og strømme og prøv at fjernstyre et skib gennem havnebassinet. Kig indenfor i Skildpaddespionens bunker og krybdyrzooen. Blandt oplevelserne for børn er en store udendørs legeplads, en sansesti og en zoo med klappedyr.

På Jyllandsakvariet ligeledes i Thyborøn kan man komme helt tæt på havets fisk. Blandt de mange aktiviteter for børn er et bassin, hvor man kan røre ved fiskene, og man kan tage på rundvisning med en familieguide. Der arrangeres også sælsafarier med traktor med udgangspunkt i Lemvig Havn og Nationalpark Thy.

Tager man med færgen fra Thyborøn til Agger, er der under en time til Nationalpark Thy, også kaldet Danmarks største vildmark. Her kan man opleve natur og dyreliv som intet andet sted i Danmark.

Lej sommerhus Harboøre hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Harboøre, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Harboøre er således det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Harboøre til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Harboøre hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Harboøre, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.