Del
Vælg mellem 326 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ulfborg_130-C71377
Emne nr. 130-C71377
Spændende naturoplevelser mellem hav og fjord

I Ulfborg er der højt til himlen og en unik kombination af Vesterhavets vilde natur og Nissum Fjords mildere vande. Her er natur for ethvert temperament, og begge steder er der fine muligheder for at bade, fiske og dyrke vandsport. Nissum Fjord er udpeget som et internationalt naturbeskyttelsesområde af hensyn til de rastende og ynglende vadefugle. Forår og efterår kan man nyde synet af trækfuglene langs vestkysten.

Ulfborgs butikker har alt, hvad man har brug for på ferien. Her er fire store dagligvarebutikker samt et stort udvalg af specialbutikker. Den andensidste weekend i august afholdes hvert år et stort marked ved Vestjydsk Fritidscenter. Her kan hele familien hygge sig og gøre gode køb.

På en kold og våd dag er Ulfborg Bibliotek et hyggeligt sted at tilbringe nogle timer. De voksne kan læse aviser og blade, og børnene kan læse, lege eller spille. Her er selvfølgelig trådløst internet. Byens svømmecenter kan også byde på timers underholdning med bl.a. en 40 m lang vandrutsjebane, vipper, babybassin og sauna.

Er det tid til en strandtur, er der flere gode sandstrande i nærheden. F.eks. Vedersø Klit, Bjerghuse, Fjand og Thorsminde – alle inden for 23 km afstand. I Vedersø kan man desuden leje cykler og heste og besøge egnsmuseet, der bl.a. har en mindestue for digteren og præsten Kaj Munk.

Trækker skovtur og skovlegepladser, kan Nørhede og Spidsbjerg anbefales. Legeredskaberne er lavet af træ, og der er fine forhold til en picnictur begge steder. Skal der købes lækkerier til madkurven er et besøg hos Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik en god ide. På Lystbækgaard ved Ulfborg kan man se, hvordan man hyrder får med fårehunde, klipning af fårene og meget mere. Gården har også en butik med egne produkter og et lille museum. På hjemvejen vil det være populært at lægge vejen forbi Staby Ismejeri, der laver de lækreste is af de allerbedste råvarer.

Lej sommerhus Ulfborg hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ulfborg, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ulfborg er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ulfborg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ulfborg her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Ulfborg, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.