Del
Vælg mellem 93 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Thyborøn_121-20-0519
Emne nr. 121-20-0519
Nyd ferien, naturen og seværdighederne tæt på hav og strand

Thyborøn er det dejligt ferieområde med masser af oplevelser, en skøn badestrand med læ, rent badevand, kiosk og toiletter samt en natur med fine cykel- og vandrestier. Nyd den fantastiske udsigt ved naturrum Thyborøn, lad børnene more sig på naturlegepladsen, lav bål og ta’ på picnic ved Thyborøn Fjord.

Thyborøn er en af landets største fiskerihavne, og fiskeriauktionen er åben for turister i juli og august md. Der er fine fiskesteder ved havnen og høfderne. Fiskeudstyr kan lejes på Kystcentret.

Kystcentret er vestkystens største oplevelsescenter, hvor man bl.a. kan lære om havets kræfter og om, hvordan man forsøger at beskytte kysten mod havet. Vær med til at skabe bølger og strømme, byg diger og prøv at mærke kviksand og fjernstyre et skib gennem havnebassinet. Kig indenfor i Skildpaddespionens bunker, krybdyr-zooen og klappedyr-zooen, gi’ den gas på den store udendørs legeplads og gå på opdagelse på sansestien.

Sea War Museum er et nyt og spændende specialmuseum med hovedvægt på søkrigen i Nordsøen under 1. Verdenskrig. Her kan man også se udstillinger over nogle af verdenshistoriens største søslag. Der gøres hele tiden nye fund. F.eks. fandt man på den første ekspedition i 2018 hele 28 nye skibsvrag, heriblandt vraget af en tysk ubåd, som blev sænket i Skagerrak i maj 1945, og det første danskejede udvandrerskib ”Harald”, der nåede at sejle 10 ture over Atlanten, inden det sank i 1889 – heldigvis uden omkomne. Ved museet er der lavet en mindepark for Jyllandsslaget i 1916, der fandt sted blot 100 km fra den jyske vestkyst, og hvor 25 tyske og engelske fartøjer sank og 8645 søfolk mistede livet på blot et døgn.

På Jyllandsakvariet i Thyborøn kan man komme helt tæt på de fisk, der lever i havet og fjorden. Blandt de mange aktiviteter for børn er et bassin, hvor man kan røre ved fiskene. Man kan tage på rundvisning med en guide, og der arrangeres sælsafarier med traktor ud i Limfjorden med udgangspunkt i Lemvig Havn og Nationalpark Thy.

Sneglehuset på Sneglevej i Thyborøn er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Det unikke hus er en enkelt mands livsværk, og det er besøgt også af Kongehuset. Indenfor er der en fin samling af håndlavede flaskeskibe samt rav i mange former og størrelser.

Lej sommerhus Thyborøn her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Thyborøn, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Thyborøn er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Thyborøn til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Thyborøn hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Thyborøn, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.