Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Trans_325-1043
Emne nr. 325-1043
Midt i den skønne natur med åbne vidder og tæt på havet

Lidt nord for landsbyen Fjaltring mellem Bovbjerg Fyr og Thorsminde ligger Trans. Byens 900 år gamle kampstenskirke ligger i dag meget tæt på kanten af havet. Oprindeligt lå den midt i sognet, men havets voldsomme indhug i kysten har ændret på dette. Netop pga. af havets kræfter har man lavet et imponerende kystsikringsværk med høfder.

Høfderne sørger også på læ på stranden og roligt badevand, og stranden besøges flittigt sommer som vinter. Vil man benytte rullesaunaen, kan man leje en nøgle hos købmanden i dennes åbningstid. Man skal selv medbringe brænde, optændingspinde og håndklæder – resten er der. Stranden er let tilgængelig, da der fra p-pladsen er kørestolsramper ned til stranden, og bag klitterne ved p-pladsen er der en fin handicapvenlige plads velegnet til grill og picnic. Pladsen har shelters og gode toiletforhold. Høfde Q er også et populært spot for windsurfere.

I Fjaltring er der mulighed for at handle hos købmanden, der har mange specialiteter som økologiske varer, lækre oste, vin og kolonial samt frisk morgenbrød. Købmanden har åbent alle ugens dage. Fjaltring – Trans har også masser af kunst på et hav af gallerier, bl.a. på Kulturcenter Tuskær. Området har også en legeplads og en skaterbane.

I Gjellerodde ved Lemvig er der endnu et yndet surferspot, hvor man også kan lære at Stand Up Paddle. I det smukke bakkede landskab er der også en store naturlegeplads. Lemvig er en charmerende by med mange butikker og spisesteder omkring den nyrenoverede havn. Her er der altid liv og aktivitet på legepladsen og skaterbanen. Ved havnen ligger også Museet for Religiøs Kunst med en stor kunstsamling og løbende skiftende udstillinger med primært samtidskunst.

Et besøg på Strandingsmuseum St. George i Thorsminde er en stor oplevelse. Museet har en stor samling genstande fra skibsvragene, og de er ufatteligt velbevarede efter mange år på havets bund. Museet har også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre for børn.

Besøg også Thyborøn, der udover at være en af landets største fiskerihavne, også har mange attraktioner og gode steder for lystfiskere. Kystcentrets tema handler om naturens og havets kræfter. Derudover er her en store udendørs legeplads, en sansesti, en zoo med klappedyrene og en med krybdyr. På Jyllandsakvariet kan man komme helt tæt på havets og fjordens fisk, og man kan røre ved mange af dem. Sea War Museum beretter om nogle af verdenshistoriens største søslag, og der gøres hele tiden nye fund på havets bund. F.eks. fandt man på den første ekspedition i 2018 hele 28 nye skibsvrag. Besøg også det unikke Sneglehuset der er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Indenfor kan man bl.a. se smukke håndlavede flaskeskibe og rav i mange former og størrelser.

Lej sommerhus Trans her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Trans, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Trans er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Trans til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Trans her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Trans, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.