Del
Vælg mellem 282 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Langerhuse_325-450
Emne nr. 325-450
Tæt på Vesterhavet i læ bag høje klitter

På landtangen mellem havet og Nissum Bredning ligger ferieområdet Langerhuse, tæt på både badestrand og godt fiskevand. I Nissum Bredning vokser også de populære Limfjords østers.

Der er også gode fiskesteder ved Harboøre Tange, Thorsminde og Bovbjerg Fyr samt i put & take søen i Vejlby Sommerpark. I sommerparken er der også en minigolfbane. Ta’ turen til toppen i Bovbjerg Fyr og nyd den storslåede udsigt. Tårnet er åbent året rundt fra solopgang til solnedgang.

Flyvholm Redningsstation fra 1847, er en af Danmarks ældste redningsstationer. Den var aktiv helt til 1995, og er i dag et museum.

På Strandingsmuseum St. George i Thorsminde kan man se udstillinger om dramaer på havet med strandinger og forlis. Museet har en stor samling genstande fra skibsvragene, forbavsende velbevarede efter de mange år på havets bund. Museet har også en stor maritime udendørs legeplads. Der er gratis entre for børn.

Thyborøn er en af landets største fiskerihavne, og fiskeriauktionen er åben for turister i juli og august md. Byens nyeste seværdighed er Sea War Museum, hvor man bl.a. kan se udstilling over nogle af verdenshistoriens største søslag. Ved museet er der lavet en mindepark for Jyllandsslaget i 1916, hvor 25 tyske og engelske fartøjer sank på blot et døgn. Museets seneste fund er vraget af en tysk ubåd, som blev sænket i Skagerrak i maj 1945.

Sneglehuset på Sneglevej i Thyborøn er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Det unikke hus er en enkelt mands livsværk, og det er besøgt også af Kongehuset. Indenfor er der en fin samling af håndlavede flaskeskibe samt rav i mange former og størrelser.

På Kystcentret i Thyborøn kan man lære om havets kræfter og om, hvordan man forsøger at beskytte kysten mod havet. Vær med til at skabe bølger og strømme og prøv at fjernstyre et skib gennem havnebassinet. Kig indenfor i Skildpaddespionens bunker og krybdyr-zooen. Børnene vil elske den store udendørs legeplads, sansestien og klappedyr-zooen.

På Jyllandsakvariet i Thyborøn kan man komme helt tæt på havets fisk. Blandt de mange aktiviteter for børn er et bassin, hvor man kan røre ved fiskene, og man kan tage på rundvisning med en familieguide. Der arrangeres også sælsafarier med traktor med udgangspunkt i Lemvig Havn og Nationalpark Thy.

Lej sommerhus Langerhuse her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Langerhuse, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Langerhuse er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Langerhuse til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Langerhuse hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Langerhuse, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.