Del
Vælg mellem 747 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vrist_121-20-1115
Emne nr. 121-20-1115
Lys og luft tæt på havet og den skønneste sandstrand

Vrist er det dejligt ferieområde med masser af plads, skøn natur og spændende seværdigheder inden for kort afstand.

Flyvholm Redningsstation i Harboøre er fra 1847 og en af Danmarks ældste redningsstationer. Redningsstationen var aktiv frem til 1995, og den fungerer i dag som museum.

På Strandingsmuseum St. George i Thorsminde kan man se udstillinger om dramaer på havet med strandinger og forlis. Museet har en stor samling genstande fra skibsvragene, og de er forbavsende velbevarede efter mange år på havets bund. Museet har også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre for børn.

Ferring Sø er et dejligt sted at vandre eller cykle. Her er et rigt dyre- og planteliv, og naturen rummer både klitlandskab og hedeområde samt kuperet istidslandskab med høje skrænter.

Der er gode fiskesteder ved Harboøre Tange, Thorsminde og Bovbjerg Fyr samt i put & take søen i Vejlby Sommerpark. I sommerparken er der også en minigolfbane. Ta’ turen til toppen i Bovbjerg Fyr og nyd den storslåede udsigt. Tårnet er åbent året rundt fra solopgang til solnedgang. Ved Bovbjerg Klint kan man også se spor fra istiderne, og for at beskytte klinten mod havets indhug er her skabt et kystsikringsværk med høfder. Fra klinten kan man nyde synet af windsurfernes farverige sejl ude på havet.

Gjellerodde ved Lemvig er også et yndet surferspot, og her kan man lære kunsten at Stand Up Paddle. Mens børnene leger på den store naturlegeplads, kan de voksne nyde udsigten over det unikke landskab. Lemvig er en charmerende by med butikker og spisesteder i gågaden og på havnen, hvor også Museet for Religiøs Kunst, en fin legeplads og skaterpark ligger.

Thyborøn er en af landets største fiskerihavne, og her er der mange seværdigheder. På både havnen og høfderne er der gode fiskesteder for lystfiskere, og man kan leje fiskeudstyr på Kystcentret. Kystcentrets tema er naturens og havets kræfter, og blandt aktiviteterne for børn er en store udendørs legeplads, en sansesti, en zoo med klappedyrene og en med krybdyr. Byens nyeste attraktion er Sea War Museum, der beretter om nogle af verdenshistoriens største søslag. Der gøres hele tiden nye fund på havets bund, og f.eks. fandt man på den første ekspedition i 2018 hele 28 nye skibsvrag. På Jyllandsakvariet kan man komme helt tæt på havets fisk. Blandt de mange aktiviteter for børn er et bassin, hvor man kan røre ved fiskene, og man kan tage på rundvisning med en familieguide. Besøg også det unikke Sneglehuset der er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Indenfor kan man bl.a. se smukke håndlavede flaskeskibe og rav i mange former og størrelser.

Lej sommerhus Vrist hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vrist, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Vrist er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Vrist til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vrist her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Vrist, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.