Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ferring_325-698
Emne nr. 325-698
Smukke skrænter med enestående udsigt over Vesterhavet

Ferieområdet Ferring ligger højt over Vesterhavet på et storslået plateau med trapper ned af skrænterne til stranden. Skrænterne giver perfekte forhold for paragliding, og de farvestrålende skærme er et smukt syn, når de svæver over skrænterne.

Ferring Sø er et dejligt sted at vandre eller cykle. Naturen her rummer både klitlandskab og hedeområde samt kuperet istidslandskab med høje skrænter. På en tur rundt om søen kan man nyde det rige plante- og dyreliv.

Ved Bovbjerg Klint kan man se spor fra istiderne, og for at beskytte klinten mod havets indhug, er her skabt et kystsikringsværk med høfder. Fra klinten kan man ofte se windsurfernes farverige sejl ude på vandet.

Gjellerodde i den nordlige del af Lemvig er også et yndet surferspot, og her kan man lære kunsten at Stand Up Paddle. Mens børnene leger på den store naturlegeplads, kan de voksne nyde udsigten over det unikke landskab. Lemvig er en hyggelig by med butikker og spisesteder i gågaden og på havnen, hvor også Museet for Religiøs Kunst ligger. På havnen er der også en fin legeplads og en skaterpark.

Planlægger I en udflugt, er Thorsminde et godt sted at køre til. På det spændende Strandingsmuseum St. George beretter udstillinger om det barske liv på havet med strandinger og forlis. Museet har en imponerende samling af velbevarede genstande, der har ligget på havets bund i mange år. Det er gratis for børn at besøge museet, og den store maritime udendørs legeplads er meget populær.

Thyborøn er en af landets største fiskerihavne, og i juli og august kan man dagligt overvære en fiskeriauktion. På Jyllandsakvariet kan man komme helt tæt på havets fisk. Blandt de mange aktiviteter for børn er et bassin, hvor man kan røre ved fiskene, og man kan tage på rundvisning med en familieguide. Besøg også det unikke Sneglehuset der er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Indenfor kan man bl.a. se smukke håndlavede flaskeskibe og rav i mange former og størrelser. I Kystcentret er temaet naturens og havets kræfter, og blandt aktiviteterne for børn er en store udendørs legeplads, en sansesti, en zoo med klappedyrene og en med krybdyr. Byens nyeste attraktion er Sea War Museum, der beretter om nogle af verdenshistoriens største søslag.

Lej sommerhus Ferring her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ferring, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ferring er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Ferring til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ferring her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ferring, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.