Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vemb_160-A5300
Emne nr. 160-A5300
Tæt på Nissum Fjords skønne naturområder og rige fugleliv

I Vemb tæt på Skærum Mølle ligger Flamingo Naturpark med søer, vandfald, ønskebrønd og springvand. Her er masser at se på og meget smukt. I Vemb finder I også en af egnens bedste fiskesøer, Loch Ness Put and Take.

Tager I på tur med fiskestangen, er der gode muligheder for at få ål, skrubber og helt med hjem. Oplev hyggen ved fjordens små havne og det rige fugleliv på engene og ved fjorden. Er I haveinteresserede, vil I blive begejstret over Fru Pedersens Have. Den 2 tønder land store landbohave er holdt i engelsk stil med lysthuse og hygge. Her er også en legeplads til børnene.

Skærum Mølle, der er et spændende sted med bl.a. en betydelig mineralogisk samling og mulighed for astronomiske observationer. Hver måned arrangeres åbne stjerneaftener, som interesserede kan deltage i. Møllen har også et teglværksmuseum, og der arrangeres guidede ture i naturen ved Nissum Fjord med udgangspunkt ved møllen. Har I hunden med på ferie, kan I have glæde af Skærum Mølle Hundeskov.

den smukke 700 år gamle herregård Nørre Vosborg mellem Ulfborg og Vemb. Herregården har en spændende historie, bl.a. siges det, at det spøger på stedet. H.C. Andersen besøgte stedet i 1859 og skriver i sin dagbog, at han dog ikke mødte spøgelset "den hvide dame".

17 km til Klosterhede Plantage. Har I lyst til at tage på skovtur, er der kun 23 km til en af Danmarks allerstørste skovområder, Klosterhede Plantage. Her er søer og vandløb blandt de reneste i landet, her er vilde bævere og masser af kronvildt. I plantagen finder I også Danmark længste mountainbikerute og et utal af afmærkede vandrestier og hele to skovlegepladser.

Er det tid til en shoppingtur, er der ikke langt til Holstebro. Gågaderne har mange hyggelige butikker og spisesteder, og turen kan evt. sluttes af med et besøg i Holstebro Badeland. Har I lyst til at sejle i kano, kan man leje disse på timebasis ved Mejdal Camping.

På under en halv time kommer I til nogle af Vesterhavets skønneste badestrande med hvide sandstrande og skønne klitter. Der er mange at vælge imellem, som f.eks. Vedersø Klit, Thorsminde, Bjerghuse, Fjand og Spidsbjerg. Har I barnevogne eller kørestole med, kan stranden ved Fjaltring anbefales.

Lej sommerhus Vemb her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Vemb, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Vemb er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Vemb til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vemb her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Vemb, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.