Del
Vælg mellem 66 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fjaltring_160-A5008
Emne nr. 160-A5008
En charmerende ferieperle som man vender tilbage til

Mellem Bovbjerg Fyr og Thorsminde ligger det hyggeligt område Fjaltring – Trans i storslået natur og med havet som nærmeste nabo. I landsbyen Fjaltring er der mulighed for at handle hos købmanden, der har mange specialiteter som økologiske varer, lækre oste, vin og kolonial samt frisk morgenbrød. Købmanden har åbent alle ugens dage.

Kunst og kultur er der masser af i Fjaltring, bl.a. på Kulturcenter Tuskær samt et hav af gallerier. Fjaltring har også en legeplads og skaterbane, så børnene kan hygge sig og lege.

Holder I af fugle, er her meget at kigge på. Både vade- og svømmefugle, men også småfugle på vej til og fra Nissum Fjord, og træk af gæs på ofte flere hundrede ad gangen ses ofte her. Der er gode fuglekigger-steder langs landevejen ned over tangen mod Thorsminde.

Høfde Q ved Fjaltring Strand er et yndet badested hele året – sommer som vinter. Har man lyst til at benytte rullesaunaen, kan man leje en nøgle hos købmanden i dennes åbningstid. Medbring selv brænde og optændingspinde samt håndklæder – resten er der. Stranden er let tilgængelig, da der er p-plads med kørestolsramper lige ved stranden. Bag klitterne ved parkeringspladsen er der en fin handicapvenlige plads med shelters og gode toiletforhold. Pladsen kan frit benyttes til picnic og grill. Høfde Q er et populært surferspot, så der er altid masser af liv på stranden.

Gjellerodde ved Lemvig er endnu et yndet surferspot, og her kan man lære at Stand Up Paddle. Mens børnene leger på den store naturlegeplads, kan de voksne nyde udsigten over det unikke landskab. Lemvig er en charmerende by med mange butikker og spisesteder omkring den nyrenoverede havn. Her er der altid liv og aktivitet på legepladsen og skaterbanen. Ved havnen ligger også Museet for Religiøs Kunst med en stor kunstsamling og løbende skiftende udstillinger med primært samtidskunst.

På Strandingsmuseum St. George i Thorsminde kan man se udstillinger om dramaer på havet med strandinger og forlis. Museet har en stor samling genstande fra skibsvragene, og de er forbavsende velbevarede efter mange år på havets bund. Museet har også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre for børn.

Ta’ på udflugt til Thyborøn og bliv overrasket over byens mange attraktioner. Thyborøn er en af landets største fiskerihavne, og både på havnen og høfderne er der gode fiskesteder for lystfiskere. Fiskeudstyr kan lejes på Kystcentret. Kystcentrets tema er naturens og havets kræfter, og blandt aktiviteterne for børn er en store udendørs legeplads, en sansesti, en zoo med klappedyrene og en med krybdyr. Sea War Museum beretter om nogle af verdenshistoriens største søslag, og der gøres hele tiden nye fund på havets bund. F.eks. fandt man på den første ekspedition i 2018 hele 28 nye skibsvrag. På Jyllandsakvariet kan man komme helt tæt på havets og fjordens fisk, og man kan røre ved mange af dem. Besøg også det unikke Sneglehuset der er dekoreret med konkylier samt skaller fra muslinger og snegle. Indenfor kan man bl.a. se smukke håndlavede flaskeskibe og rav i mange former og størrelser.

Lej sommerhus Fjaltring hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Fjaltring, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Fjaltring er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Fjaltring til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Fjaltring her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Fjaltring, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.