Del
Vælg mellem 62 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bredebro_130-S10268
Emne nr. 130-S10268
Hyggelige lille stationsby i marsklandet tæt på Vadehavet

Byen har et fint butikstorv med bl.a. verdens største ECCO butik, en LEGO butik og en café. Tidligere var byen berømt for sin fabrikation af kniplinger. De smukke kreationer kan ses på Museum Sønderjylland i Tønder 14 km fra Bredebro.

Tønder er en hyggelig shoppingby med mange butikker og smukke gamle gader. Fortsæt turen til Møgeltønder, hvor den brostensbelagte hovedgade med de smukke gamle huse bliver kaldt ”Danmarks smukkeste landsbygade”. Om sommeren er der rundvisninger i haven ved Schackenborg Slot.

Løgumkloster ligger knap 10 km fra Bredebro, så måske skulle cykelturen gå dertil? Byen er mest kendt for det store kloster, der blev byttet af cisterciensermunke for ca. 900 år siden. Endnu i dag er østfløjen og kirken velbevaret, og klokkespillet med 49 klokker er det største i hele Norden.

Vil I gerne opleve en jernalderlandsby, og hvordan livet blev levet for 2000 år siden, er Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk et godt valg til udflugten. Her kan man bl.a. prøve at skyde med bue og pil og sejle i stammebåde.

Vadehavet er et af de vigtigste vådområder i hele verden og besøges forår og efterår af mere end 100.000 vandfugle. Det er også her, man kan opleve Sort Sol, når stære samles i store flokke. Nationalpark Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Ta’ turen til Rømø og oplev nogle af Europas bredeste sandstrande, hvor der er livlig aktivitet af strandsejlads og windsurfing. Det er også her, der hver sommer afholdes international dragefestival med drageflyvere så langt væk fra som Japan.

Lej sommerhus i Bredebro her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Bredebro, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Bredebro er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Bredebro til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Bredebro her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Bredebro, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.