Del
Vælg mellem 37 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Emmerlev Klev_121-29-5047
Emne nr. 121-29-5047
Smukt og uforstyrret på kanten af Tøndermarsken og Vadehavet

Klinten er noget helt særligt for området, og det samme er sandstranden. Emmerlev Klev ligger kun få km fra Højer, der er et hyggeligt bekendtskab med velbevarede stråtækte huse og gårde fra 1700 tallet samt en restaureret hollandsk vindmølle fra 1857, der er Nordeuropas højeste af den slags. Gå en tur i byen og læg godt mærke til det historiske miljø med de mange særegne huse og den smukke tufstenskirke fra 1200 tallet. På Højer Mølle- og Marskmuseum kan man lære mere om marsken, stormflod, egnens bådfolk og den kendte Højer Sluse. I sommerhalvåret kan man hver aften tage med på en guidet byvandring.

Højer Sluse og Vidå Sluse ligger begge i marsken, og ved Vidå Sluse kan man i Tøndermarskens Naturcenter lære mere om Vadehavet og marsken. Om sommeren arrangeres der også sæludflugter med båd herfra. Nationalpark Vadehavet er et af de vigtigste vådområder i Verden og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Ved Saltvandssøen kan man forår og efterår på nogle dage opleve mere end 100.000 trækfugle her. Området er også kendt for fænomenet Sort Sol, når stære i titusindvis samles på himlen.

Tønder er en hyggelig shoppingby med mange butikker og smukke gamle gader. Besøg også Møgeltønder, hvor den brostensbelagte hovedgade med de smukke gamle huse bliver kaldt ”Danmarks smukkeste landsbygade”. Om sommeren er der rundvisninger i haven ved Schackenborg Slot.

En anden god ferieaktivitet er et besøg i Hjemsted Oldtidspark. Om sommeren er jernalderbyen beboet, og her kan man prøve at leve som jernalderfolkene. Foruden jernalderhusene og de mange aktiviteter, er her også et stort underjordisk museum.

Lej sommerhus ved Emmerlev Klev her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse ved Emmerlev Klev, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Emmerlev Klev er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse ved Emmerlev Klev til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Emmerlev Klev hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus ved Emmerlev Klev, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.