Del
Lad roen falde på jer i denne smukke gamle by i Tøndermarsken

I Højer by ligger mange velbevarede stråtækte huse og gårde helt tilbage til 1700 tallet samt en restaureret hollandsk vindmølle fra 1857, der er Nordeuropas højeste af den slags. Gå en tur i byen og læg godt mærke til det historiske miljø med de mange særegne huse og den smukke tufstenskirke fra 1200 tallet. Byen er også kendt for sine fine slagtervarer, kunsthåndværker. Besøg Højer Mølle- og Marskmuseum hvis I vil lære mere om marsken, stormflod, egnens bådfolk og den kendte Højer Sluse. I sommerhalvåret kan man hver aften tage med på en guidet byvandring. Højer og Vidå Sluser kan ses ude i marsken, og ved Vidå Sluse kan man i Tøndermarskens Naturcenter lære mere om Vadehavet og marsken. Om sommeren arrangeres der også sæludflugter med båd herfra. Nationalpark Vadehavet er et af de vigtigste vådområder i Verden og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Sluserne og digerne er vigtige for både landjorden, men også for det dyre- og fugleliv, der lever i og ved Vadehavet, og Saltvandssøen i den syd-vestlige del af Nationalpark Vadehavet. Saltvandssøen bliver benyttet af vandfugle på træk forår og efterår, og nogle dage kan man opleve over 100.000 fugle her.

Alle slikmunde kan glæde sig til et besøg på Fruens Vilje mellem Højer og Rudbøl. Her produceres og sælges den lækreste chokolade, og i den hyggelige café kan man købe varme drikke og nybagt kage. Pas især på Det Sønderjyske kaffebord i weekenderne – det er overdådigt.

Lej sommerhus i Højer her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Højer, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Højer er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Højer til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Højer her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Højer, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.