Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rudbøl_121-29-5401
Emne nr. 121-29-5401
Hyggelig landsby med historie og smuk natur ved Tøndermarsken

Den lille landsby ligger få km fra den dansk-tyske grænse, der i 1920 kom til at løbe gennem byen. En af de berømte Grænsesten findes stadigt i byen – den ligger dog nede i vejen, mens de øvrige Grænsesten langs grænsen står op.

Kan man lide at opleve ferielandet på cykel, byder Tøndermarsken ved Rudbøl og Højer på masser af skøn natur og historie. En af ruterne hedder Grænseruten og går forbi Vidå Slusen ved Danmarks tredjestørste å af samme navn, der løber ud i Vadehavet her. Ved slusen ligger Tøndermarskens Naturcenter. På turen til Højer kommer man forbi Fruens Vilje, en hyggelig gård hvor der produceres og sælges den lækreste chokolade. I caféen kan man købe varme drikke og nybagt kage. Pas især på Det Sønderjyske kaffebord i weekenderne – det er overdådigt.

Højer er en spændende by med mange velbevarede stråtækte huse og gårde helt tilbage til 1700 tallet samt Nordeuropas højeste hollandsk vindmølle fra 1857. På Højer Mølle- og Marskmuseum kan man lære mere om marsken, stormflod og egnens bådfolk.

Læg også vejen forbi Trøjborg Slotsruin ved Visby. Renæssanceslottet fra 1580 har dobbelt vandgrav, og man kan læse mere om slottets historie på informationstavlerne. Et andet fint udflugtsmål er klinten Emmerlev Klev, hvor der også er den dejlig sandstrand. Klinten er vidt forskellig fra det øvrige landskab i marsken. Tøndermarsken støder op til Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder, og ved Saltvandssøen i den syd-vestlige del kan man forår og efterår på nogle dage se mere end 100.000 trækfugle her.

Lej sommerhus i Rudbøl hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Rudbøl, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus i Rudbøl er således det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Rudbøl til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Rudbøl her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus i Rudbøl, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.