Del
Esbjerg er hovedbyen i Sydvestjylland og Danmarks femtestørste by

Selv om havnen i Esbjerg ikke længere er landets største fiskerihavn, er havnen stadigt byens omdrejningspunkt, bl.a. de mange offshore-aktiviteter.

En af de ”største” attraktioner i Esbjerg er kæmpeskulpturen ”Mennesket ved Havet”. Den imponerende skulptur er placeret, så menneskene kigger ud mod havet. En anden ”stor” attraktion er Esbjergværket, der har Danmark højeste skorsten. Efter aftale arrangeres der rundvisning for min. 10 personer.

Esbjerg har en lang række interessante museer med noget for enhver smag. Et af de mest kendte er Fiskeri- og Søfartsmuseet, der også har et stort saltvandsakvarium, et sælarium og en offshore-udstilling. Her kan man bl.a. høre Danmarks Vildeste Fiskereventyr, blive borebisse for en dag, besøge en bunker fra 2. Verdenskrig og komme helt tæt på sæler og fisk. På Rødspættekaj kan man gå om bord på museumsfyrskibet Horns Rev og høre om livet ombord.

Midt i Esbjerg ligger Svømmestadion Danmark med bl.a. svømmebane, et tropisk badeland og et romersk bad med bl.a. saunagus, dampbad og forskellige saunaer. Her er både varmt og koldt, sjovt og afslappende.

Esbjerg har også børnevenlige strande kun få km fra byen. Hjerting Strand har 660 m strandpromenade med bænke, udsigtsplatforme og ramper, så også kørestol og barnevogne kan komme med til stranden. Her er også beachvolleybaner, kitesurfing og udlejning af kajak og cykler. Sjelborg Strand ved Ho Bugt er også en fin badestrand, men en mere rolig en af slagsen.

Lej sommerhus i Esbjerg her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Esbjerg, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Esbjerg er således det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Esbjerg til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Esbjerg her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus i Esbjerg, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.