Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sjelborg_160-A3804
Emne nr. 160-A3804
Et roligt og skønt ferieområde ved Ho Bugt lidt nord for Esbjerg

Sjelborg Strand er en børnevenlig badestrand med kiosk og p-plads i nærheden. Stranden er velegnet til windsurfing pga. det lave vand.

Landskabet ved Sjelborg er perfekt, hvis man kan lide at udfordre sig selv på cykel. Her ligger bl.a. Danmarks største bakker Col d’Shelborg. Her er også skønne vandrestier, en fin fiskesø og Varde Å, der er et af landets bedste laksevande. På campingpladsen er der desuden en god legeplads og minigolf.

Ta’ turen ind til Esbjerg og besøg nogle af byens mange seværdigheder. Blandt byens mange museer, er Fiskeri- og Søfartsmuseet nok det mest kendte. Her er bl.a. et stort saltvandsakvarium, et sælarium og en offshore-udstilling. Her kan man bl.a. høre Danmarks Vildeste Fiskereventyr, blive borebisse for en dag, besøge en bunker fra 2. Verdenskrig og komme helt tæt på sæler og fisk. På Rødspættekaj kan man gå om bord på museumsfyrskibet Horns Rev og høre om livet ombord. Læg også vejen forbi kæmpeskulpturen ”Mennesket ved Havet”.

Midt i Esbjerg ligger Svømmestadion Danmark med bl.a. svømmebane, et tropisk badeland og et romersk bad med bl.a. saunagus, dampbad og forskellige saunaer. Her er både varmt og koldt, sjovt og afslappende. Et godt sted at tilbringe en feriedag med familien, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter.

Lej sommerhus i Sjelborg hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Sjelborg, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Sjelborg er således det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse i Sjelborg til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Sjelborg her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus i Sjelborg, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.