Del
Vælg mellem 222 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fanø Bad_100-F10046
Emne nr. 100-F10046
Tæt på den dejligste sandstrand og familievenlige aktiviteter

Fanø Bad ligger i naturskønne omgivelser ved en af Europas allerbedste og mest sikre badestrande. Netop stranden er stedets helt store trækplaster og har været det siden 1890'erne, hvor området blev udpeget til landets første internationale badestrand og fik landets første kurbad.

Stranden er så fast, at man kan køre på den i bil og på cykel, ligesom det er populært at nyde en tur på hesteryg i klitplantagen og langs vandkanten. Den brede sandstrand er perfekt til aktiviteter og leg, og hvert år i juni måned afholdes den japanske dragefestival med deltagelse af mange tusinde drageflyvere, der fylder stranden med liv og smukke farvestrålende drager.

Udover aktiviteter på stranden byder Fanø på mange andre skønne oplevelser. F.eks. har Fanø et fint udbygget net af cykelstier, og da øen kun er 15 km lang fra nord til syd, er det nemt at opleve hele Fanø på cykel. Skovstierne og den afmærkede mountain bike rute i Fanø Klitplantage er populært blandt mountainbikere.

Besøg også den eventyrlige skovlegeplads, hvor der er sjov og udfordringer for legebørn i alle aldre. Legeredskaber og træstammer er udformet som dyr og trolde, og man kan låne trækvogne, så selv de yngste kan komme med rundt i skoven. Picnicområdet har et overdækket spiseområde med bål- og grillpladser, som frit kan benyttes.

Kunst, kultur og historie er en stor del af Fanø, hvorfor I kan glæde jer til at gå på opdagelse på øens museer, gallerier og seværdigheder.

Lej sommerhus Fanø Bad hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Fanø Bad, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Fanø Bad er således det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Fanø Bad til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Fanø Bad hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Fanø Bad, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.