Del
Pragtfulde strande, skøn natur og oplevelser for hele familien

Fanø er et fantastisk sted at holde ferie, uanset om I er en familie med små børn, store børn eller voksne, der kan lide natur og kultur. Den skønne perle ligger midt i Vadehavet et kvarter med færgen fra Esbjerg.

Nationalpark Vadehavet er med på UNESCOs verdensarvsliste, og her venter jer skønne og unikke naturoplevelser. Ved lavvande kan man tage med på en travetur på den tørlagte havbund til sælbanken, hvor man nemt kan se hundredvis af sæler ligge og nyde solen. Hør guiderne fortælle om sælerne, området og de mange fugle, der gør holdt i dette naturens spisekammer på vej til og fra sydens varme. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men det er det til gengæld i Vesterhavet på den vestlige side af Fanø, og her finder I nogle af Danmarks bedste badestrande.

De brede sandstrande er et af de helt store trækplastre på Fanø. Det allerbedste sted at bade er mellem Fanø bad og Rindby Strand, hvor stranden er dejlig bred med klitter. Er I til kite-buggy, surfing og andre strandaktiviteter, er stranden syd for Rindby det perfekte sted. Hvert år i juni finder den store japanske dragefestival sted på stranden. Her mødes flere tusinde drageflyvere, så stranden og himlen over er fyldt med liv og farvestrålende, fantasifulde drager.

Gå ikke glip af Fanøs skovlegeplads i klitplantagen mellem Rindby og Sønderho. Den eventyrlige legeplads er fyldt med spændende udfordringer for legebørn i alle aldre, træstammer udformet som dyr, trolde og alfer, og her er trækvogne, så selv små ben kan komme med en tur i skoven. Picnicområdet har et overdækket spiseområde med bål- og grillpladser til fri afbenyttelse.

Kunst og kultur har altid været en vigtig del af Fanø, hvor det særlige lys har tiltrukket mange kunstnere. I finder derfor mange museer, gallerier og andre historiske og kulturelle seværdigheder på øen.

Lej sommerhus Fanø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Fanø, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Fanø er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Fanø til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Fanø hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Fanø, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.