Del
Vælg mellem 236 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rindby_130-M21351
Emne nr. 130-M21351
Familieferie med dejlige oplevelser på stranden og i skoven

Rindby er et dejligt ferieområde på den nordlige del af Fanø – tæt på den skønneste strand og klitplantagen med det rige dyreliv. Her er der fred og ro, smuk natur og masser af plads og luft.

I klitplantagen kan man opleve både søer, enge og klitter og den dejligste skov med øens højeste punkt; Pælebjerg. Herfra kan man se vidt omkring. I plantagen mellem Rindby og Sønderho ligger også den populære skovlegeplads, hvor legeredskaberne i sig selv er en oplevelse. Alt er lavet af træ og udskåret som de mest fantasifulde eventyrfigurer. Picnicområde med grill- og bålpladser, borde og bænke er til fri afbenyttelse, og det overdækkede grillhus muliggør skovtur i al slags vejr.

Rindby Strand er en af øens mest populære badestrande, og her kan I hygge jer med meget mere end solbadning og leg i vandkanten. Club Fanø arrangerer Bubble Ball turnering for større legebørn på boldbanen ved Rødgaard Camping og kreativt værksted, hvor hele familien kan hygge sig med at lave kunstværker af de sten og andre materialer, I har samlet på stranden og i plantagen.

Stranden syd for Rindby er et af de allerbedste steder i Europa til strandsejlads i blokart og kite Buggy, og børn helt ned til 7 års alderen kan være med. En sjov og anderledes oplevelse i samvær med familien. Lidt nord for Rindby ligger Fanø Bad, hvor I bl.a. kan udfordre hinanden i minigolf. Den unikke lange og brede sandstrand er hvert år hjemsted for den internationale dragefestival, der trækker mange tusinde drageflyvere fra hele verden til Fanø. En kæmpe oplevelse som finder sted i juni md.

Kan I lide at opleve ferielandet fra cykelsadel eller hesteryg, er dette også muligt på Fanø. Hos Visit Fanø kan I få mere information og købe kort med øens cykelruter. En cykel- eller ridetur på stranden er en uforglemmelig ferieoplevelse.

Lej sommerhus Rindby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Rindby, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rindby er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Rindby til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Rindby hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Rindby, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.