Del
Vælg mellem 126 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sønderho_130-M21129
Emne nr. 130-M21129
Danmarks smukkeste landsby tæt på Vadehavet og dejlige strande

På den sydlige del af Fanø ligger Sønderho, der er kåret som Danmarks smukkeste landsby. Stemningsfyldte smalle gader med idylliske huse fra 1700-tallet fører jer tilbage til den gang, byen var den vigtigste søfartsby på den jyske vestkyst. Besøg Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum og byens mølle og kirke, hvor I kan glæde jer til at se ikke mindre end 15 kirkeskibe – det fås ikke bedre andre steder i landet. Sønderho Kro fra 1722 er en af landets ældste og bedst bevarede. Den ligger helt ud til diget og er en seværdighed med sin enestående udsigt og originale interiør.

Sønderho ligger lige der, hvor Vadehavet og Vesterhavet mødes, så det er nemt at opleve både de mange vadefugle og sæler i Vadehavet og Vesterhavets betagende store sandstrande. Strandene er blandt Europas bedste og mest sikre, og foruden familiehygge med leg og vandsjov, er her altid liv og aktivitet – men bare rolig – her er masser af plads til begge dele. Blandt de tilbagevendende begivenheder er Fanø International Dragefestival, hvor mere end 5.000 drageflyvere fra hele verden hvert år samles på Fanø i juni md. En kæmpe oplevelse at overvære. Hvert år i august er det så børnenes tur til at flyve med drager og lave andre aktiviteter på stranden.

Lej sommerhus Sønderho hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Sønderho, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Sønderho er således det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Sønderho til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Sønderho her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Sønderho, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.