Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nordby_121-28-4001
Emne nr. 121-28-4001
En hyggelig historisk by ved det fascinerende vadehav

Nordby er Fanøs hovedstad og det første, man møder, når man kommer til øen med færgen fra Esbjerg. Byens smukke huse fra 1800-tallet skaber sammen med de gamle krogede gader en idyllisk atmosfære, og samtidig finder man her mange spændende butikker og spisesteder. Hos Fanø Vaffel og Bolsjehus kan man selv prøve at koge bolsjer, og kunsthåndværksbutikkerne vidner om de mange kunstnere, der har forelsket sig i øen og bosat sig her.

Fanøs maritime historie fornægter sig ikke i Nordby. Det ene af øens fire museer, Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling, ligger i Nordby, og her kan man få et indblik i livet på øen i 1700-1800 tallet, da søfarten var på sit højeste. Vadehavet er rigt på vadefugle og sæler, og slår man sig ned på havnepromenaden, kan man være heldig at se begge dele. Vil man have sæl-garanti, kan man melde sig til en af de mange guidede sælsafarier.

Fanø er også et godt sted at holde ferie, hvis man kan lide at cykle. Øen er ikke større, end at man nemt kan få det hele med, og kort over cykelruter kan købes hos Visit Fanø. Vil man hellere opleve strandene fra hesteryg, er dette også en mulighed.

Gå ikke glip af Fanø måske største attraktion; den 15 km lange hvide og brede sandstrand på øens vestkyst, der er blandt de bedste og sikreste badestrande i Europa. Stranden syd for Rindby er et af de allerbedste steder til strandsejlads i blokart og kite Buggy, og sammen med voksne kan børn helt ned til 7 års alderen være med. En sjov og anderledes familieoplevelse. Hvert år i juni måned afholdes Fanø International Dragefestival med mere end 5.000 drageflyvere fra hele verden på stranden ved Fanø Bad. Udover de mange aktiviteter på stranden, er det også det perfekte sted til en hyggelig familiedag med solbad, vandsjov og leg i vandkanten – der er plads til det hele på den store sandstrand.

Lej sommerhus Nordby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Nordby, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nordby er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Nordby til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nordby hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Nordby, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.